30 Ιαν 2017

Ταρντέλι για Ντιμπάλα: Εκανε κάτι πολύ άσχημο και μετά έγραψε στο Twitter. Δεν έχει νόημα αυτό...

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν την ιστορία της Γιουβέντους, σχολίασε την χθεσινή συμπεριφορά του Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Μάρκο Ταρντέλι είναι ένας από τους σχολιαστές της Domenica Sportiva και όταν κλήθηκε να μιλήσει χθες βράδυ για το ότι ο Αργεντίνος δεν έδωσε το χέρι του στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όταν έγινε αλλαγή, είπε το εξής...


«Ο Ντιμπάλα έκανε κάτι πολύ άσχημο και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Αλέγκρι και από τη διοίκηση, γιατί ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο όταν γίνεται αλλαγή, ειδικά ένας ποδοσφαιριστής όπως αυτός. Και μετά έγραψε στο Twitter "όλοι μαζί;". Δεν έχει νόημα αυτό, το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε στην αλλαγή. Τελεία. Δεν κάνεις τέτοια πράγματα, ειδικά στη Γιουβέντους».

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα! Και ειδικά όταν μέχρι τώρα θεωρείσαι πρότυπο στη συμπεριφορά σου.., γιατί το αν δε μπορείς να βάλεις γκολ εσύ.., δε φταίει η ομάδα που τη βάζεις σε μια διαδικασία .., έστω απολογισμού.. το λιγότερο.. Φαντάσου να έκαναν όλοι το ίδιο... Προσωπικά, επειδή τον θεωρώ πολύ καλό χαρακτήρα, ντρέπομαι γι` αυτή του τη συμπεριφορά.., και απορώ πώς ακόμα δε δήλωσε επισήμως ότι δεν το ήθελε.., τέλος πάντων να δικαιολογηθεί... Τα ``όλοι μαζί`` είναι χειρότερο, γιατί μεγαλοποιεί το θέμα.., σα να θέτει δηλ. ευθεία πρόβλημα, ότι υπάρχει και η σκέψη να μην είναι όλοι μαζί... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και εγώ απόλυτα. Έγραψα και σε άλλο άρθρο ότι είναι απογοητευτικός και ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του σε όλα, ποδοσφαιρικά και σαν χαρακτήρας εν γένει. Μακάρι όντως να γίνει κάτι πολύ καλό για την γιούβε αλλά στη γιούβε δεν χωράνε τέτοιες συμπεριφορές.
    finoallafine
    forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή