25 Φεβ 2017

Ο πάντα σοβαρός Μαλντίνι μίλησε για το επεισόδιο Αλέγκρι-Μπονούτσι

Ο ιστορικός αρχηγός της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, αναφέρθηκε στο επεισόδιο Αλέγκρι-Μπονούτσι και τον αποκλεισμό του αμυντικού από το ματς με την Πόρτο.

Ο Μαλντίνι παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, μέχρι που ρωτήθηκε και για τα τελευταία γεγονότα στη Γιουβέντους με Αλέγκρι και Μπονούτσι.

«Ο προπονητής έχει το δικαίωμα να αφήσει εκτός έναν ποδοσφαιριστή, είναι δικαίωμα του να κάνει αυτή την επιλογή αν κρίνει ότι πρέπει. Είναι υπεύθυνος για την ομάδα και πρέπει να παίρνει και τέτοιες αποφάσεις μερικές φορές», είπε για τον αποκλεισμό του Μπονούτσι από το ματς με την Πόρτο και στη συνέχεια... κάλυψε τον Λεονάρντο και τον Αλέγκρι για το επεισόδιο τους στο ματς με την Παλέρμο.


«Είναι πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Είσαι κουρασμένος, έχεις νεύρα, δεν σου βγαίνει κάτι στο γήπεδο, δεν θέλει και πολύ... Από εκεί και πέρα, να υπολογίσετε και κάτι άλλο: Κάποτε δεν υπήρχαν τόσες κάμερες για ένα ποδοσφαιρικό ματς. Τώρα οι κάμερες δείχνουν τα πάντα, σας διαβεβαιώνω ότι είχα κι εγώ τσακωμούς την ώρα του αγώνα με προπονητές με συμπαίκτες αλλά δεν τους είδατε ποτέ».

3 σχόλια:

  1. Ηχηρή χαστουκάρα για Νάπολι!! 0-2!χαχα (άσχετο με το θέμα εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρυφογιουβεντίνος πρέπει να ήταν πάντοτε ο ``εμφανίσιμος``

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι παντα ηθελε να παιξει στη γιουβεντους.τι πινεις και δεν μας δινεις ρε μεγαλε.

      Διαγραφή