10 Φεβ 2017

Ποιος δε θα ήθελε ν’ αλλάξει άποψη ο Μπουφόν; Ακόμη και οι… αντιγιουβεντίνοι δε θα είχαν πρόβλημα

Μπορεί το Μουντιάλ του 2018 να έχει οριστεί σαν το σημείο τερματισμού αλλά ο Τζίτζι Μπουφόν μπορεί να έχει μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας έχει πει ότι ο στόχος του είναι να παίξει στο Μουντιάλ του 2018, το οποίο θα είναι το 6ο της τεράστιας καριέρας του, και μετά να αποσυρθεί. Εξι Μουντιάλ, άλλωστε, δεν έχει παίξει κανείς ποδοσφαιριστής και ο Τζίτζι οδεύει για να πετύχει κάτι αδιανόητο, γιατί έξι Μουντιάλ σημαίνει... 24 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο!

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να θεωρούμε 100% δεδομένο ότι ο Μπουφόν θα σταματήσει σε 1,5 χρόνο. Ο ίδιος, πριν μήνες, είχε πει ότι «υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να συνεχίσω μετά το Μουντιάλ αλλά το ποια είναι αυτή η πιθανότητα το ξέρουμε μόνο εγώ και ο πρόεδρος Ανιέλι». Το ποια είναι αυτή η πιθανότητα, όντως δεν το ξέρει κανείς άλλος και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κανείς δεν έχει προσπαθήσει να ερμηνεύσει αυτή τη δήλωση.


Ενδεχομένως και να μην χρειαστεί όμως, γιατί ο Τζίτζι μπορεί όντως να συνεχίσει. Το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί δηλώσεις του μάνατζερ του, Σιλβάνο Μαρτίνα, ο οποίος είπε ότι δεν βλέπει για ποιο λόγο θα πρέπει να σταματήσει ο Μπουφόν αν διατηρηθεί σε αυτή την κατάσταση που είναι τώρα. Αυτές οι δηλώσεις, μάλιστα, έγιναν ξανά πριν δύο μέρες και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά.

Δεν είναι κάτι που είπε ο μάνατζερ πριν μήνα ή μήνες και... το ξέχασε. Αντιθέτως, είναι κάτι που έχει επαναλάβει σε όλες τις δηλώσεις του, μέχρι και πριν δύο μέρες, οπότε μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι αυτή η μικρή πιθανότητα να συνεχίσει ο αρχηγός και μετά το Μουντιάλ 2018, ίσως να μην είναι και τόσο μικρή τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου