14 Μαρ 2017

Τι λένε οι κακές γλώσσες για την -περίεργα- προκλητική στάση του νεαρού Ντοναρούμα

Κάποιοι που γνωρίζουν λίγο καλύτερα τον γκολκίπερ της Μίλαν, έμειναν έκπληκτοι με την αντιεπαγγελματική στάση του μετά το ντέρμπι με τη Γιούβε.

Και δεν οφείλεται μόνο στο νεαρό της ηλικίας του αλλά και τις λίγες παραστάσεις που έχει στα γήπεδα. Σύμφωνοι, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα τώρα βγήκε στον ποδοσφαιρικό κόσμο και έχει να μάθει πολλά αλλά…

Αλλά σε όλες τις δηλώσεις του μέχρι σήμερα έδειχνε ένα σοβαρό παιδί που θέλει να μένει μακριά από τη δημοσιότητα του lifestyle και να δουλεύει. Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που δήλωνε πως ούτε… σκουλαρίκι δεν πρόκειται να βάλει, θέλοντας να δείξει πως τον ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο και όχι το σόου γύρω από αυτό.


Βέβαια, στο Τορίνο έδωσε το δικό του σόου μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε αλλά η ομάδα του γνώρισε την ήττα. Στην Ιταλία λένε πως υπήρχε λόγος που ο Ντοναρούμα φιλούσε το σήμα της Μίλαν και έβριζε τη Γιουβέντους.

Οι Κινέζοι έχουν καθυστερήσει αλλά έρχονται. Και ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει ένα ανοιχτό συμβόλαιο που -μάλλον- θα διαπραγματευτεί με τους νέους ιδιοκτήτες, τους Κινέζους. Κάποιος τον έχει συμβουλέψει να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται και από ’δω και πέρα να πουλάει… μιλανοφροσύνη.

Ποιος; Ο άνθρωπος που θα πάρει την ανάλογη προμήθεια από ένα μεγάλοι συμβόλαιο. Τον λένε… Μίνο Ραϊόλα και είναι ο μάνατζέρ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου