10 Μαρ 2017

Ποιον προπονητή θεωρεί καθοριστικό για την καριέρα του ο Ρουγκάνι και τι ένιωσε από την πρώτη μέρα στο Τορίνο

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι θυμήθηκε την πρώτη του μέρα στη Γιουβέντους και την πρώτη του σεζόν στη Serie A με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο αμυντικός των μπιανκονέρι μίλησε στο Calcio2000 και αρχικά ρωτήθηκε για τον Σάρι, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Εμπολι.

«Ο Σάρι ήταν καθοριστικός γιατί ήταν ο προπονητής μου όταν όλα στη Serie A ήταν κάτι άγνωστο για μένα. Είχε το θάρρος να με βάλει αμέσως και με βελτίωσε πάρα πολύ. Μου έμαθε πράγματα που ακόμη και σήμερα είναι πολύ χρήσιμα. Ο Σάρι είναι πάρα πολύ καλός στο να σου μάθει ποδόσφαιρο, ξέρω τι σημαίνει να προπονείσαι από αυτόν», είπε ο Ρουγκάνι, απαντώντας στη συνέχεια στο αν ένιωσε πίεση στην πρώτη του μέρα στη Γιούβε.


«Σίγουρα ένιωσα περισσότερη πίεση. Είναι αλήθεια ότι είχα παίξει στη Serie A με την Εμπολι αλλά η Γιουβέντους είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Καταλαβαίνεις αμέσως ότι εδώ είναι διαφορετικά, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας βλέπεις εκατοντάδες οπαδούς μπροστά στο ξενοδοχείο και κάμερες παντού, πράγμα που δεν συμβαίνουν στην Εμπολι. Το έζησα καλά πάντως το ξεκίνημα γιατί ήρθα προσγειωμένος στη Γιούβε. Ηξερα ότι έπρεπε και πρέπει να δουλέψω πολύ, τόσο επειδή έχω αυτούς που έχω μπροστά μου στη θέση μου, όσο κι επειδή το ποδόσφαιρο στη Γιουβέντους είναι διαφορετικό από ό,τι στην Εμπολι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου