3 Μαρ 2017

Ανεπίσημα σχέδια για τις νέες φανέλες της Γιουβέντους

Φωτογραφίες με την υποψήφια δεύτερη εμφάνιση της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν, κυκλοφορούν στο ίντερνετ.

Σε αυτές βλέπουμε ότι οι μπιανκονέρι επιλέγουν το κίτρινο και το μπλε (η τρίτη εικόνα από αυτές που ακολουθούν), συνδυασμός που παραπέμπει στη σεζόν 1983-84 αλλά και στο 2013-14, σε ό,τι αφορά την δεύτερη εμφάνιση τους.


Επισήμως, πάντως, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ότι αυτή θα είναι η δεύτερη εμφάνιση το 2017-18, είναι απλά φωτογραφίες που κυκλοφορούν και στις οποίες υπάρχουν κι άλλα σχέδια εκτός από αυτά με την κίτρινη φανέλα και το μπλε σορτς.










Όπως αναφέραμε, οι παραπάνω φωτογραφίες δεν είναι επίσημες.

3 σχόλια:

  1. Λέτε μαζι με το νέο σήμα να βγει και καινούριος ύμνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο και δεν είναι και λογικό να γίνει μαζί. Μια σημαντική αλλαγή είναι ήδη μεγάλη. Δεύτερη θα δώσει περισσότερο δίκιο σε αυτούς που διαμαρτύρονται. Οπότε, αφού μας ρωτάς, λέμε πως είναι απίθανο. Forza Juve!

      Διαγραφή