15 Μαρ 2017

Δύο συν τρία ματς για το μεγάλο φινάλε και ο άσος στο μανίκι στο Champions League

Στην κλήρωση της Παρασκευής, η Γιουβέντους θα μάθει τον αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο της για να πάει στα ημιτελικά του θεσμού.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Την ίδια ημέρα θα καταστρώσει τα πλάνα της, με ρεαλιστικές σκέψεις πλέον, για το αν μπορεί να φτάσει στον τελικό του Κάρντιφ. Για το τελευταίο 90λεπτο του φετινού Champions League, απομένουν τα δύο ματς που έρχονται, συν τρία.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στους «8» της διοργάνωσης με χαρακτηριστική ευκολία και ένα άκρως επαγγελματικό στυλ. Έπαιξε όσο χρειάστηκε στους ομίλους, πέρασε πρώτη, είχε μια καλή κλήρωση και την εκμεταλλεύτηκε.


Πέτυχε, συνολικά, τρία γκολ επί της Πόρτο και έκανε το διπλό νοκ άουτ ευρωπαϊκό παιχνίδι να δείχνει ματς… καλοκαιρινής προετοιμασίας ή αναμέτρηση πρεμιέρας, όταν τα πόδια είναι βαριά και η ομάδα δεν έχει ακόμη ξεδιπλωθεί.

Το Champions League για τη Γιουβέντους τώρα αρχίζει. Και σε αυτή τη μάχη έχει έναν μεγάλο σύμμαχο. Εχει καθαρίσει το πρωτάθλημα, οπότε μπορεί να αφιερωθεί όταν πρέπει, εκεί που πρέπει.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες αλλαγές (σε συγκεκριμένες θέσεις και με συγκεκριμένα άτομα) χωρίς να φοβάται αν χρειάζεται να θυσιάσει κάτι. Τώρα που φτάνουμε σε αυτό το σημείο, ας καταλάβουμε πόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτός ο άσος που έχει στο μανίκι του ο προπονητής της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου