2 Μαρ 2017

Μότζι: Στην Ιταλία το να είσαι καλύτερος είναι ασυγχώρητο και θα φέρω ένα παράδειγμα…

Ο Λουτσιάνο Μότζι δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το κλίμα που πάει να δημιουργήσει η Νάπολι, με τη βοήθεια και μέρους του Τύπου.

«Ημουν στο γήπεδο για να δω το ματς και δεν είδα πραγματικούς λόγους για να γίνει όλη αυτή η... εξέγερση», ανέφερε αρχικά ο Lucky Luciano σε δηλώσεις του στο Tuttomercatoweb και στη συνέχεια εξήγησε για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά.

«Νομίζω πως η Γιουβέντους είναι και πάλι το άλλοθι των losers. Η Γιούβε δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά η Νάπολι είναι αδιάφορη αγωνιστικά. Πάσες, κατοχή μπάλας... Αυτό που καταφέρνει είναι να ξεκουράζει τον αντίπαλο και ίσως, σε όποιον δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, να δίνει την εντύπωση ότι παίζει καλά», είπε αρχικά.


«Δεν είναι όμως μία ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Και η Γιούβε χθες δεν έπαιξε καλά, τουλάχιστον μέχρι που μπήκε ο Κουαδράδο, αλλά νίκησε. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε επιστρέψει στο 2006. Στην Ιταλία το να είσαι καλύτερος είναι ασυγχώρητο. Θα φέρω ένα παράδειγμα... Η Μίλαν πάει στη Ρέτιο Εμίλια για το ματς με την Σασουόλο, δεν δίνουν ένα καθαρό πέναλτι στους νεροβέρντι και για όλους είναι σαν να μην έγινε ποτέ αυτό... Είναι φυσιολογικό;», πρόσθεσε.

3 σχόλια:

  1. εν τω μεταξυ, φαγαμε προστιμο 10.000 ευρω προηγουμενως για συνθηματα κατα της ναπολι συμφωνα με το football-italia :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε direttore
    Κρίμα που βλέπεις το όνειρο σου για την Γιούβε να πραγματοποιείται και εσύ να είσαι εκτός ποδοσφαίρου....
    Πραγματικά ΚΡΙΜΑ
    Μπολιασμενος με το Juve dna forza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σου έχει μια μεγάλη αλήθεια μέσα σε λίγες λέξεις. Πολλά μπράβο γιατί «διαβάζεις» πίσω από τα κείμενα. Forza Juve!

      Διαγραφή