12 Απρ 2017

Προτεινόμενη για αποχώρηση η… διάσημη Μπαρτσελόνα από τους παθιασμένους μαχητές του Αλέγκρι

Η Μπαρτσελόνα ήρθε υποψιασμένη στο παιχνίδι του Τορίνο. Οι Καταλανοί μετά το στραπάτσο στο Παρίσι όταν και έφαγαν τέσσερα, είχαν καταστρώσει το σχέδιό τους για να μην την πατήσουν ξανά.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Τα πράγματα δε γίνονται πάντα όπως τα υπολογίζουμε, όμως, και οι Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες -η καλύτερη επιθετική τριάδα όπως οι περισσότεροι ομολογούν- δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ απέναντι στους Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι.

Αντίθετα, οι μπλαουγκράνα δέχτηκαν τρία, δύο από τον Πάουλο Ντιμπάλα -που στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, κάνουν σαν τρελοί να τον πάρουν- και ένα από τον πάντα τρελαμένο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έστησε υποδειγματικά στην ομάδα και το 3-0 ουσιαστικά ήρθε τόσο εύκολα όσο ακούγεται. Εδωσε χώρους στην Μπαρτσελόνα (65%-35% η κατοχή της μπάλας για τους φιλοξενούμενους) αλλά τις ευκαιρίες και τα γκολ τα είχαν οι γηπεδούχοι.


Η Γιουβέντους μπορούσε και περισσότερα γκολ αλλά το 3-0 της δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα για τον επαναληπτικό του Καμπ Νου. Οι ισπανικές εφημερίδες έγραφαν πριν λίγες ώρες πως η Μπαρτσελόνα θα παίξει σε ένα από τα πιο δύσκολα και σκληρά γήπεδα της Ευρώπης.

Οι ιταλικές εφημερίδες θα γράψουν στα φύλλα της Τετάρτης πως η Γιουβέντους δεν πρέπει να πάει στη Βαρκελώνη για να γίνει μια νέα… Παρί. Και η πραγματικότητα λέει πως και η Γιουβέντους θα πάει υποψιασμένη στην Καταλωνία.

Αυτή τη στιγμή, η Μπαρτσελόνα είναι προτεινόμενη για ν’ αποχωρήσει από το Champions League. Οι -παθιασμένοι- μαχητές του Αλέγκρι μπορούν να συνεχίσουν στο παιχνίδι επιβίωσης για το βαρύτιμο τρόπαιο. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν αποφασίζει το κοινό αλλά οι ίδιοι οι παίκτες της Γιουβέντους.

Forza Juve!

2 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΠΙΝΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΓΛΕΝΑΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! FORZA JUVEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Λιωμααα για παρτυυυυ σου ρε αρρώστιααααααααααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ CAMP NOU ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή