13 Απρ 2017

Ο Πέπε μιλάει για τα υπέρ του Κόντε και τα υπέρ του Αλέγκρι

Ο Σιμόνε Πέπε μίλησε για τον Αντόνιο Κόντε, τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τους κολλητούς του στη Γιουβέντους, τα τατουάζ και το παιδικό όνειρο του.

Ενόψει του σαββατιάτικου Πεσκάρα-Γιουβέντους, ο πρώην μπιανκονέρο έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε.

Για τον Κόντε: «Δεν έμενα σιωπηλός ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ο Κόντε μου έλεγε ότι εκτός γηπέδου μπορώ να λέω αυτό θέλω αλλά όταν δουλεύαμε στην προπόνηση έπρεπε να υπάρχει απόλυτη ησυχία. Εγώ όμως μιλούσα και αστειευόμουν με όλους στο ζέσταμα. Ο Κόντε είναι ο πιο δυνατός προπονητής που είχα, ήταν ο μαέστρος μου. Ξέρει πώς να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, πώς να πάρει το μάξιμουμ και τακτικά σου εξηγεί κάθε λεπτομέρεια. Είναι προπονητής, γυμναστής και ψυχολόγος, με αυτόν ήμασταν μια πολεμική μηχανή».


Για τον Αλέγκρι: «Είναι πιο χαλαρός από τον Κόντε αλλά ήταν άριστος στη διαχείριση της ομάδας. Εφερε τις ιδέες του και ήταν πολύ έξυπνος στο να αγγίξει τις σωστές χορδές».

Για τις φιλίες με τους πρώην συμπαίκτες: «Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Τέβες, Στοράρι. Με τον Κιελίνι είμαστε οικογενειακοί φίλοι, πολύ δεμένοι».

Για τα τατουάζ του και πόση σχέση έχουν με την Γιουβέντους: «Πολλή. Εχω χτυπήσει και τις ημερομηνίες των πρωταθλημάτων που κατέκτησα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου