18 Απρ 2017

Μότζι: Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή

Ο Λουτσιάνο Μότζι δεν πιστεύει ότι η Γιουβέντους μπορεί να αποκλειστεί από μια ομάδα... χωρίς προπονητή.

Η ώρα για την ρεβάνς του 3-0 με την Μπαρτσελόνα πλησιάζει και ο Lucky Luciano σε δηλώσεις του έδειξε σίγουρος για την πρόκριση των μπιανκονέρι στους «4» του Champions League.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή. Αν ένας προπονητής, όπως έκανε ο Λουίς Ενρίκε, ανακοινώνει ότι στο τέλος της σεζόν θα φύγει, η ομάδα χάνει κάθε κίνητρο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Στο Τορίνο το κέντρο της Μπάρτσα δεν υποστήριξε ούτε την επιθετική τριάδα ούτε την άμυνα», ήταν τα λόγια του Μότζι, ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν περιμένω μια ανατροπή όπως αυτή με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η άμυνα της Γιουβέντους είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι ένα σπουδαίο βήμα προς τον θρίαμβο του Champions League, αν και χρειάζεται προσοχή η Ρεάλ Μαδρίτης».


Οσο για το αν ο Πάουλο Ντιμπάλα μπορεί να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, ο Μότζι είπε: «Χωρίς καμία αμφιβολία θα την κατακτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Και δεν θα το κάνει ως παίκτης της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ, θα το κάνει ως παίκτης της Γιουβέντους γιατί είναι στο επίκεντρο του πρότζεκτ που έχουν οι μπιανκονέρι για το παρόν και το μέλλον».

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο λείπεις.... Αχ πόσο λείπεις...
    Το όραμα της γιγάντωσης της Γιούβε που ξεκίνησε από εσένα τον Μπετεγκα και τον Τζιραουντο,θα βρει τουλάχιστον το κλαμπ σε καλή μοίρα ίσον αφορά το ευρωπαϊκό πρεστίζ που πάλι χτίζεται. Γιατί επί εποχής σας ήμασταν φόβος και τρόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή