16 Απρ 2017

Αισιοδοξία στη Γιουβέντους πως ο Ντιμπάλα θα μπει στο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη

Μία ημέρα μετά τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα, στη Γιουβέντους είναι αρκετά αισιόδοξοι πως ο Αργεντίνος θα μπει στο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη.

Ο Ντιμπάλα χτύπησε στο ματς με την Πεσκάρα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 54ο λεπτό. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παίκτη του αλλά έχει τέσσερις ημέρες να αναρρώσει και να είναι έτοιμος. Και όπως όλα δείχνουν, κάτι τέτοιο θα συμβεί…

Τα σημερινά ρεπορτάζ στην Ιταλία κάνουν λόγο πως όλοι ξύπνησαν λίγο καλύτερα. Ο Ντιμπάλα είναι υπό διαρκής παρακολούθηση. Τον παρακολουθεί το ιατρικό τιμ και ο ποδοσφαιριστής ξεκουράζεται για να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς της ερχόμενης Τετάρτης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο παίκτης των μπιανκονέρι δε ζήτησε αλλαγή επειδή πονούσε τόσο πολύ αλλά επειδή το ματς είναι ουσιαστικά κριθεί στο 0-2 και δε θέλησε να το ρισκάρει.


Σχετικά θέματα

Καρέ-καρέ ο τραυματισμός και οι αντιδράσεις του Ντιμπάλα. Η φάση του 54ου λεπτού στο ματς με την Πεσκάρα έχει προβληματίσει τη Γιουβέντους ενόψει της ρεβάνς στη Βαρκελώνη. Διαβάστε περισσότερα »

Μεγάλο κράξιμο στο Μουντάρι που χτύπησε τον Ντιμπάλα και η κίνηση της Πεσκάρα κατά τη διάρκεια του ματς. Το κράξιμο πάει σύννεφο στον Σουλέι Αλί Μουντάρι από τους οπαδούς της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου