22 Μαΐ 2017

Θα ενοχλούσε τον Μαρότα να πάει ο Κόντε στην Ιντερ; Τι απάντησε ο διευθυντής της Γιούβε

Μπορεί οι τιφόζι να ξεσηκωθούν αν ο Αντόνιο Κόντε υπογράψει στην Ιντερ αλλά ο Μπέπε Μαρότα το βλέπει αλλιώς το θέμα.

Μία μέρα μετά την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio anch' io sport». Σε αυτές, ο Μαρότα επανέλαβε ότι ο Κεϊτά της Λάτσιο είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση σε εξέλιξη, αναφέρθηκε στο πώς η Γιούβε έχει γίνει ξανά ελκυστική για όλους τους παίκτες και θυμήθηκε την απρόσμενη χαρά που είχαν νιώσει όλοι όταν κατακτήθηκε το scudetto του 2012.

Ενα scudetto που ήταν το πρώτο από τα τρία με τον Κόντε στον πάγκο, με αποτέλεσμα να του γίνει ερώτηση για τα σενάρια που θέλουν τον πρώην προπονητή και αρχηγό της Γιούβε να είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Ιντερ.


«Ανησυχείτε μήπως ο Κόντε πάει στους νερατζούρι;», ήταν η ερώτηση προς τον Μαρότα, ο οποίος έδωσε την εξής απάντηση...

«Απολύτως όχι, αντιθέτως, θα ήμασταν ικανοποιημένοι γιατί η Serie A θα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το made in Italy έχει χάσει λίγο από την λάμψη του αλλά μπορεί να αλλάξει. Εύχομαι τα προσεχή χρόνια να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα ας νικήσει ο καλύτερος. Καλοδεχούμενη, πάντως, ενδεχόμενη επιστροφή του Κόντε στην Ιταλία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου