20 Μαΐ 2017

Για το Γιούβε-Ρεάλ, ο Ντιμπάλα μοιράζει το καρπούζι -και στα σπόρια- στη μέση

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στέλνει μήνυμα ενόψει Κάρντιφ, τονίζοντας ότι η Γιουβέντους έχει τις ίδιες πιθανότητες με την Ρεάλ Μαδρίτης για το τρόπαιο.

Οι συζητήσεις αρχίζουν, σιγά-σιγά, για το ποιος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και ο Αργεντίνος άσος δεν πιστεύει πως η Ρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες. Μιλώντας στο Radio Deejay, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της Γιούβε, ο Ντιμπάλα είπε τα εξής...

Για το επίπεδο της Γιουβέντους: «Είναι στο επίπεδο των τοπ κλαμπ της Ευρώπης, το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια».

Για τη θέση του: «Προφανώς μου αρέσει να είμαι κοντά στο τέρμα και να σκοράρω, πρέπει όμως να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής, δηλαδή να βοηθάω την ομάδα ακόμη και ανασταλτικά. Οπως και να έχει, μου αρέσει ο ρόλος που έχω. Μου αρέσει να βλέπω τις κινήσεις μου για να βελτιώνομαι».

Για την Παλέρμο: «Λυπάμαι για τον υποβιβασμό, είναι μια άσχημη στιγμή, ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στη Serie A».

Για τον Ικάρντι που αναμένεται να κληθεί στην εθνική Αργεντινής: «Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει την Αργεντινή. Οταν αρχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, πιτσιρίκια, θέλουμε όλοι να παίξουμε στην επίθεση. Αυτός είναι ο λόγος, ίσως, για τον οποίο υπάρχουν τόσοι πολλοί επιθετικοί».


Για το ματς με την Κροτόνε: «Είναι ένα καθοριστικό ματς για τον τίτλο, δεν θα είναι εύκολο. Σήμερα κάναμε μια πραγματικά σκληρή προπόνηση».

Για τον τελικό του Champions League: «Εχουμε τις ίδιες πιθανότητες με την Ρεάλ, αμφότερες οι ομάδες φτάσαμε στον τελικό νικώντας μεγάλους αντιπάλους. Θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το Champions League».

Για το τι δώρο θα κάνει στους τιφόζι σε περίπτωση νίκης στο Κάρντιφ: «Νομίζω η κατάκτηση του Champions League θα είναι ένα καλό δώρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου