9 Μαΐ 2017

Μαρότα: Είδα τα πρόσωπα των παικτών πριν το παιχνίδι, ήταν σαφές…

Στις ικανότητες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στο πόσο σημαντικός είναι για τη Γιουβέντους στάθηκε ο Μπέπε Μαρότα.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι μίλησε πριν τη ρεβάνς με τους Γάλλους και στάθηκε στο πόσο σημαντικό κεφάλαιο για τους Τορινέζους αποτελεί ο Ιταλός προπονητής.

«Ο Αλέγκρι μπορεί ν’ αλλάξει το σύστημα από τη μια στιγμή στην άλλη, κατά τη διάρκεια του ματς, γιατί έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες σύνολο και ξέρει να το χειρίζεται. Το σύστημα είναι συμπληρωματικό», είπε ο Μαρότα.

«Αυτό που έχει σημασία είναι η εξαιρετική προσέγγιση που έχει ο προπονητής μας. Είναι σε θέση να μπερδεύει ακόμη και τους δημοσιογράφους», πρόσθεσε.


Σχετικά με το περιβόητο ραντεβού για ν’ ανανεώσει ο Αλέγκρι το συμβόλαιό του, ο Μαρότα αρκέστηκε στο «Δεν έχουμε ακόμη καθορίζει τις ημερομηνίες για να συζητήσουμε για το μέλλον του».

Μιλώντας λίγο πριν την πρώτη σέντρα με τη Μονακό, ο ποδοσφαιρικός εγκέφαλος της Γιουβέντους είπε: «Όταν ερχόταν η ομάδα στο Juventus Stadium ήμουν σε θέση να δω τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών. Ηταν σαφές πόσο καλά προετοιμασμένοι ήταν γι’ αυτό το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το πώς θα έπαιζε ο Αλέγκρι. Εχουν τη σωστή νοοτροπία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου