1 Ιουν 2017

Η φράση του αρχηγού που δείχνει την κατάσταση που επιχειρεί να περάσει στην ομάδα

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της Γιουβέντους για Κάρντιφ, ο αρχηγός μίλησε για τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζίτζι Μπουφόν έκανε δηλώσεις στη Mediaset και ξεκίνησε από την προσοχή που είναι σε μάξιμουμ επίπεδο σε τέτοιες καταστάσεις.

«Σε έναν τέτοιο τελικό η προσοχή είναι στο απόλυτο επίπεδο κάποιες ώρες πριν το ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αν, από εκεί και πέρα, έχεις μπροστά σου παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ πρέπει να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός. Θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς, όπως ήταν και αυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια και αυτό κόντρα στην Μίλαν πριν 14 χρόνια. Το γεγονός ότι δύο χρόνια μετά είμαστε ξανά σε αυτό το επίπεδο και κερδίσαμε ξανά την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία, σημαίνει ότι η πορεία μας έγινε μέσω σημαντικών αξιών και μας έδωσε καλά αποτελέσματα», τόνισε ο αρχηγός, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν έχει κάποιον φόβο ενόψει του σαββατιάτικου ραντεβού.


«Υπάρχει ο σωστός φόβος, αυτός που αναπόφευκτα έχεις πριν από τέτοια ματς. Πρέπει, όμως, να βρεις το θάρρος να νικήσεις τον φόβο και το καταφέρνω συχνά. Για αυτό νιώθω ακόμη πιο δυνατός από αυτούς που δεν νιώθουν φόβο ή λένε ότι δεν νιώθουν. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας με την πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι εδώ για να κλείσω έναν κύκλο».

Με την τελευταία του φράση, ο Μπουφόν κάνει σαφές ότι ήρθε η ώρα να σηκώσει επιτέλους αυτό το τρόπαιο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου