18 Ιουν 2017

Η… δουλειά μεταξύ Ντελ Πιέρο, Μπουφόν και Ντιμπάλα που μάλλον χάλασε

Μεταξύ μαθηματικής κατάκτησης του 6ου σερί πρωταθλήματος, κυπέλλου Ιταλίας και Champions League, μία εξωαγωνιστική είδηση είχε χαροποιήσει ιδιαίτερα του οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ο Πάουλο Ντιμπάλα είχαν αποφασίσει να κοντραριστούν στα χτυπήματα φάουλ μετά την πρόσκληση του πρώτου και την αποδοχή του δεύτερου. Στη διαδικτυακή συζήτηση είχε πάρει μέρος και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, τοποθετώντας τον εαυτό του κάτω από τα δοκάρια της συγκεκριμένης δοκιμασίας.

Η Γιουβέντους, βλέποντας πως οι τιφόζι ενδιαφέρονταν γι’ αυτή τη μονομαχία, πρότεινε να βάλει το γήπεδο. Το Juventus Stadium (που από την 1η Ιουλίου θα ονομάζεται Allianz Stadium).

Ολες οι πλευρές είχαν συμφωνήσει και απέμενε η ημερομηνία και η ώρα του ραντεβού. Η απώλεια του Champions League και ιδιαίτερα ο τρόπος και το σκορ που χάθηκε το κύπελλο, όπως είναι φυσικό πάγωσαν τη διαδικασία.


Και πώς να μη γίνει έτσι καθώς ο κόσμος μπορεί να χειροκρότησε την ομάδα και να τη στηρίζει αλλά μετά από τη βραδιά του Κάρντιφ μόνο τέτοιου είδους φιέστες δεν είχαν σκοπό να διοργανώσουν στο Τορίνο.

Επίσημη ενημέρωση πως έχει χαλάσει η «δουλειά» δεν υπάρχει. Δεν προχωράει όμως κάτι που σημαίνει πως έχει μείνει στο συρτάρι και βλέπουμε πότε θα βγει ξανά στο προσκήνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου