7 Ιουν 2017

Η ανανέωση του Αλέγκρι φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο διαζύγιο σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

Ένα δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport προκαλεί ανησυχία στους οπαδούς της Γιουβέντους.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με την ομάδα του Τορίνο, η ιταλική εφημερίδα θεωρεί πως η παραμονή του Λεονάρντο Μπονούτσι ίσως να μην είναι τόσο σίγουρη.

Και το στηρίζει σε δύο γεγονότα…

Το πρώτο έχει να κάνει με τις σχέσεις των δυο αντρών. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Μπονούτσι μπορεί να τα βρήκε με τον προπονητή του όταν είχε φραστικό επεισόδιο στο ματς με την Παλέρμο, αλλά… Αλλά οι σχέσεις τους δεν είναι και τέλειες.

Τότε, και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η κάμερα έπιασε για λίγα δευτερόλεπτα τον προπονητή και τον κεντρικό αμυντικό να τα λένε σε έντονο ύφος. Ο Μπονούτσι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Πόρτο στους «16» του Champions League και έβγαλε σε δείπνο την ομάδα.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία. Η Γιουβέντους έχει δεχτεί πολλά γκολ στους δύο τελικούς, πράγμα που έχει απογοητεύσει τη διοίκηση. Αλλά από την απογοήτευση μέχρι την πώληση, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Οι Ιταλοί πιστεύουν πως αν οι μπιανκονέρι θελήσουν να κερδίσουν κάποια χρήματα από αμυντικούς, αυτός που μπορεί να φέρει τα περισσότερα είναι ο Μπονούτσι. Βέβαια, θα γίνουν και δέκτες έντονων παραπόνων.


Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα δύο σημεία που στηρίζεται το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport. Σε αυτά, θα πρέπει να συμπληρώσουμε δύο πράγματα. Την ανανέωση του Μπονούτσι αλλά και μια ατάκα που είχε πει τις προάλλες. Πως όταν είχε έρθει η πρόταση από τη Σίτι την είχε σκεφτεί και κατέληξε στο «όχι».

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί από ’δω και πέρα. Το σίγουρο είναι πως η Γιουβέντους έχει επενδύσει πάνω στον ποδοσφαιριστή και ο ποδοσφαιριστής πάνω στην ομάδα. Η επικρατέστερη άποψη είναι πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ένα από τα ακραία που κατά καιρούς δημοσιεύει η εφημερίδα από το Μιλάνο.

Και σύμφωνα με την πάγια τακτική της Γιουβέντους, θα κάνει ό,τι θελήσει ο παίκτης. Αν θέλει να μείνει, μένει. Αν όχι, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν…


1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα δηλαδή έχει γίνει τόσος ντόρος για ένα δημοσίευμα της εφημερίδας που ειδικεύεται να κάνει άνω κάτω την Γιουβέντους με τις ανακρίβειες που δημοσιεύει
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή