19 Ιουν 2017

Μήνυμα κατά των ατζέντηδων των ποδοσφαιριστών στέλνει η Γιούβε

«Το μεταγραφικό παζάρι έχει μετατραπεί σε ζούγκλα», είπε ο Μπέπε Μαρότα αναφερόμενος στις προμήθειες των μάνατζερ για τις μεταγραφές.

«Το σύγχρονο ποδόσφαιρο, βασίζεται πλέον μόνο στο χρήμα. Όταν μια εταιρεία πρέπει να αναμετρηθεί με άλλες, ειδικά με τις μεγάλες της Ευρώπης, πρέπει να αποδέχεται απαιτήσεις εκτός λογικής. Είναι απαραίτητο να υποβαθμίσουμε τον ρόλο αυτών των επαγγελματιών», συμπλήρωσε ο Ιταλός παράγοντας.

Η Γιουβέντους, μέσω του γενικού αρχηγού της, αναφέρθηκε στα χρήματα που κερδίζουν οι μάνατζερ των ποδοσφαιριστών και τα στοιχεία είναι χαρακτηριστικά και σχετικά άγνωστα.


Για παράδειγμα, από το 2013 έως το 2016, ξοδεύτηκαν παγκοσμίως 1,1 δισ. δολάρια μόνο για τις προμήθειες των μάνατζερ. Πρώτοι ήταν οι Βρετανοί που έδωσαν 361 εκατομμύρια δολάρια και ακολούθησαν οι Ιταλοί με 256.


1 σχόλιο:

  1. Οι μάνατζερ έχουν καταστρέψει για τα καλά το ποδόσφαιρο που βλέπαμε και απολαμβάναμε,αυτό το ξέρει και μπορεί να το καταλάβει ακόμα και ο πιο άκυρος το θέμα είναι τι κάνουν τα μεγάλα κλαμπ,η ουεφα και η φιφα για αυτό το χάος που επικρατει;ΑΠΟΛΥΤΩΔ ΤΙΠΟΤΑ γιατί όλοι είναι μέσα στο παιχνίδι και όλοι έχουν συμφέροντα από αυτό.τώρα αν ο μαροτα -και ο κάθε μαροτα- είναι πραγματικά ενάντια σε αυτό δεν το ξέρουμε καθώς ο ίδιος ειναι απλώς ένας υπάλληλος του ανιελι και για να κρατήσει την δουλειά του θα πρεπει να κινηθεί καλά και ποιοτικά αλλά ταυτόχρονα όσο γίνεται οικονομικά και αυτο ειναι ένα θέμα το οποίο συγκρούεται με τα συμφέροντα,απο πλευράς αγάπης για το ποδόσφαιρο (αν εχει μείνει και αυτο),παντως,πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι κάθε εμπλεκόμενος ειναι κατά των μάνατζερ.Αλλά τέλος πάντων,τα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή