28 Ιουλ 2017

Το μεγάλο deal των 90 με 100 εκατ. ευρώ που δουλεύεται μεταξύ Γιούβε-Λάτσιο

Η ρωμαϊκή έκδοση της La Repubblica αναφέρεται σε πιθανό μεγάλο deal ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο.

Σύμφωνα με την πολιτική εφημερίδα, η πρόταση των μπιανκονέρι στους λατσιάλι για τον Κεϊτά Μπαλντέ δεν ικανοποιεί τον Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος θέλει περισσότερα. Το σημαντικό όμως, γράφει η La Repubblica, είναι ότι Γιουβέντους και Λάτσιο φέρονται να δουλεύουν πάνω σε μια μεγαλύτερη συμφωνία.


Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το σενάριο θέλει τις δύο πλευρές να συζητούν όχι μόνο για τον Κεϊτά αλλά και για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Η La Repubblica γράφει ότι ο Λοτίτο θα ήθελε 100 εκατ. ευρώ για αυτούς τους δύο αλλά μπορεί να πει το «ναι» ακόμη και στα 90, τα οποία μπορεί να προσφέρει η Γιούβε.


2 σχόλια:

  1. Θεωρώ πως η Γιούβε για να δώσει τόσα λεφτά θα πρέπει να πουλήσει ή τον Ντυμπάλα ή τον Σάντρο μαζί με Κουαδράδο και τους άλλους, κι` αυτό γιατί μας έχει δείξει μέχρι τώρα ότι δε βάζει λεφτά από τα ταμεία της για μεταγραφές παρά μόνο όταν τα έχει πάρει. Μακάρι να βγω ψεύτης.., όλοι το ευχόμαστε εννοείται.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λίγα λόγια εφόσον ο ίδιος ο Λοτίτο ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τον Κειτά με 25Μ,ο Μιλίνκοβιτς κοστίζει 65-75Μ.Το ποσό είναι πραγματικά εξωφρενικό.Εαν σκοπεύει η διοίκηση να δαπανήσει ένα τέτοιο ποσό,νομίζω ότι βρείσεκι πολύ ποιοτικότερο παίκτη.Επίσης,με την έλευση των Κόστα,Μπερναρντέσκι και την παρουσία των Ντιμπαλά,Ιγκουαίν,Μάντζουκιτς η επιθετική γραμμή είναι πληρέστατη.Επομένω ο Κειτά τον οποίο εκτιμώ και πιστεύω ιδιαίτερα είναι περιττός.Άρα ή ετοιμάζεται να αποχωρήσει ο Ντιμπάλα ή απλά η Γιούβε πάει και αρπάξει σε τιμή ευκαιρίας (για τα δεδομένα της εποχής)ένα ήδη καλό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή γεμίζοντας ασφυκτικά τη φαρέτρα του Αλέγκρι.Ιδωμεν...Πάντως η νομίζω ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση ποιοτικού δεξιού μπακ μετά την αποχώρηση του Άλβες και λόγω της ηληκίας του Λιχτστέινερ.

    Φώτης Σαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή