27 Ιουλ 2017

Αφοπλιστική απάντηση του Πίρλο για το αν η Μίλαν μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα

Ο Αντρέα Πίρλο είναι κοντά στη Γιουβέντους αυτές τις ημέρες και μίλησε για αυτή και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Maestro στη La Repubblica.

Για τη Γιούβε χωρίς τον Μπονούτσι: «Παραμένει η πιο δυνατή ομάδα. Ενισχύθηκε με Ντάγκλας Κόστα, Μπερναρντέσκι και Σέζνι. Ισως πάρουν και κάποιους άλλους».

Για τη δήλωση του Κιελίνι ότι ο Μπονούτσι δεν θα αλλάξει τις αγωνιστικές ισορροπίες: «Ο Μπονούτσι θα δώσει στη Μίλαν χάρισμα, προσωπικότητα και διεθνή εμπειρία. Στη Γιούβε θα λείψει η τεχνική του, η ικανότητα του να παίζει με την μπάλα».

Για το αν η αποχώρηση Μπονούτσι είναι το σίκουελ της δικής του από την Μίλαν του Αλέγκρι: «Οχι. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ τους, εγώ έφυγα από την Μίλαν επειδή έληγε το συμβόλαιο μου και ήθελα μια νέα περιπέτεια. Ο Αλέγκρι δεν είχε καμία σχέση, δεν άλλαξα ομάδα εξαιτίας του».


Για το αν η Μίλαν θα χτυπήσει το πρωτάθλημα: «Δεν πιστεύω. Οταν ξεκινάς από το μηδέν και παίρνεις δέκα παίκτες, όσο καλούς θες, είναι δύσκολο να νικήσεις αμέσως. Πρέπει να παίξουν μαζί, πρέπει να συνυπάρξουν στο γήπεδο. Ο Μοντέλα θα έχει μια δουλειά ενθουσιώδη αλλά δύσκολη. Ο στόχος τους θα είναι η έξοδος στο Champions League».

Για το αν μπορεί να είναι η χρονιά της Νάπολι: «Κάθε χρόνο λένε ότι θα είναι η χρονιά της Ρόμα, της Νάπολι και των άλλων. Μετά ξέρουμε όλοι πώς τελειώνει η σεζόν...».

Για το τι λείπει από τη Γιουβέντους για να κατακτήσει το Champions League: «Δεν πιστεύω ότι λείπει κάτι ιδιαίτερο, στον τελικό μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η ήττα στο Βερολίνο με πειράζει ακόμη, όχι για μένα αλλά για την ομάδα. Στο Κάρντιφ η Γιούβε έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να συμβεί. Με την Μίλαν είχα χάσει από την Λίβερπουλ με 3-0 στο ημίχρονο... Και τι Μίλαν ήταν εκείνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου