8 Ιουλ 2017

Τρεις ξεκάθαρες απαντήσεις και μια υπόθεση για την περίπτωση Ιμπραΐμοβιτς

Το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ακούστηκε -και πάλι- για τη Γιουβέντους. Μην ξεχνάμε πως είχε γραφτεί και το 2015, πριν από δύο χρόνια.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Χαρακτηρίζεται μια τέτοια κίνηση ως μια «επένδυση για το μέλλον»; Φυσικά και όχι. Ετσι κι αλλιώς, αν έρθει, που ξεκαθαρίζω από την αρχή πως δεν το θεωρώ πιθανό, θα έρθει για μία αγωνιστική σεζόν.

Είναι πισωγύρισμα; Κατ’ εμέ, ναι. Πρόοδος δεν είναι να παίρνεις έναν ποδοσφαιριστή που πούλησες πριν έντεκα χρόνια και βρίσκεται, με προβλήματα, στη δύση της καριέρας του.

Θα προσφέρει αν έρθει; Η απάντηση, όπως και παραπάνω, είναι και εδώ ξεκάθαρη: ναι, θα προσφέρει.

Είναι αυτό που λείπει από τη Γιουβέντους για την κατάκτηση του Champions League; Γι’ αυτό δεν μπορεί ν’ απαντήσει κανείς. Μόνο υποθέσεις. Την απάντηση θα την είχαμε μόνο αν πραγματοποιούνταν το συγκεκριμένο σενάριο και κάναμε και πάλι ταμείο.


Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η αντιμετώπιση των οπαδών της Γιουβέντους που δέχτηκαν σχετικά θερμά μια πιθανή επιστροφή του Ζλάταν. Οχι επειδή έφυγε το 2006, αλλά επειδή μετά από τόσα χρόνια, δεν τρελαίνει κανέναν αυτή η κίνηση.

Δηλαδή αν μας έλεγαν ποιον θέλετε να φέρουμε στη Γιούβε, τι θα λέγαμε; Τον Ιμπραΐμοβιτς; Παρόλα αυτά, για τη σημαντική τέταρτη ερώτηση, δεν υπάρχει απάντηση.

Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ζλάταν έπαιξε Champions League με τη Γιούβε. Και όχι μια Γιούβε ό,τι να ’ναι. Με τη Γιούβε του Αλεξ, του Πάβελ, του Νταβίντ, του Τζίτζι, του Φάμπιο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου