12 Ιουλ 2017

Η Tuttosport ανέλαβε να... συστήσει τον Ντάγκλας Κόστα στους οπαδούς με 10 πράγματα για τον ίδιο

Ο Ντάγκλας Κόστα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γιουβέντους και η Tuttosport ανέλαβε να τον... συστήσει στους οπαδούς.

Η εφημερίδα συγκέντρωσε, στην ιστοσελίδα της, δέκα πράγματα που θα πρέπει να ξέρουμε για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και είναι τα ακόλουθα...

1. Το προσωνύμιο του είναι The Flash λόγω της ταχύτητας του ενώ έχει φτιάξει και το μαλλί του έτσι ώστε να... ανταποκρίνεται στο συγκεκριμένο παρατσούκλι.

2. Πιστεύει πολύ στην προπόνηση, όπως είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του: «Το κλειδί είναι η προπόνηση. Στο ποδόσφαιρο πλέον υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές σε υψηλό επίπεδο χωρίς να έχουν ταλέντο, αλλά καταφέρνουν να φτάσουν στην κορυφή με την προπόνηση».

3. Δεν νιώθει κούραση. Σύμφωνα με τον Λούκας Κρούελ, personal fitness coach και φίλος του Ντάγκλας Κόστα, όταν ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και δεν έμενε ικανοποιημένος από την απόδοση του σε κάποιο ματς, γυμναζόταν στο σπίτι του μέχρι τις 02:00.

4. Είναι φιλόδοξος. Σε ερώτηση ενός προπονητή του «γιατί προπονείσαι περισσότερο από τους άλλους;», είχε απαντήσει: «Γιατί θέλω μια μέρα να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και το ταλέντο δεν φτάνει από μόνο του. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρω, τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει».

5. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην ηλικία των 12 ετών με την Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε.


6. Το είδωλο του ήταν ο Ροναλντίνιο, για τον οποίο έχει πει: «Οταν τον συνάντησα για πρώτη φορά ένιωθα ένα σφίξιμο στο στομάχι».

7. Ενας από τους λόγους για τους οποίους έγινε ποδοσφαιριστής ήταν ο πατέρας του. «Παίζω ποδόσφαιρο λόγω του πατέρα μου. Είναι φανατικός των σπορ και πάντα μου έδινε καλές συμβουλές. Από την αρχή μου είπε να μην καπνίζω και να μην πίνω αλκοόλ».

8. Για την θητεία του στην Ουκρανία, με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει πει: «Ημουν στην Ουκρανία, πίστευα ότι θα ήταν κάτι σύντομο αλλά τελικά παρέμεινα εκεί για πέντε χρόνια. Στους πιο μικρούς λέω ότι το κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του, όλα μπορούν να συμβούν αν προπονείσαι πολύ».

9. Είναι παντρεμένος με την Λουίζα Ράμος από το 2014 αλλά η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του, όπως λέει ο ίδιος, είναι η αδερφή του, Αμάντα.

10. Ο μεγάλος του στόχος στο ποδόσφαιρο είναι ένας. Και κοινός με τη Γιουβέντους. Η κατάκτηση του Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου