30 Ιουλ 2017

Η μεγάλη πρόκληση των 130-150 εκατ. ευρώ και το «όχι» που πρέπει να πει η Γιουβέντους για τον Ντιμπάλα

Ολα δείχνουν ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να αποδείξει στην πράξη το «ο Ντιμπάλα δεν πωλείται με κανένα ποσό».

Οι μπιανκονέρι είναι ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά το μέλλον του Αργεντίνου άσου, ο οποίος επίσης είναι ξεκάθαρος. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, είπε ότι είναι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο και ότι αν γίνει οποιαδήποτε πρόταση, θα πρέπει να αποφασίσει το κλαμπ και όχι αυτός.

Οι δηλώσεις του Ντιμπάλα ουσιαστικά ωθούν τη Γιούβε στο να πει «όχι» σε οποιαδήποτε πρόταση αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει και αυτό που διαρρέουν οι μπιανκονέρι, όπως γράψαμε και πριν δύο μέρες, είναι ότι ο Αργεντίνος δεν πωλείται για κανένα ποσό.


Αυτό, όπως φαίνεται, θα πρέπει να το αποδείξει η Γιουβέντους και στην πράξη αφού ο Νεϊμάρ φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Παρί Σεν Ζερμέν με 222 εκατ. ευρώ, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να προσφέρει ακόμη και 130-150 για τον Ντιμπάλα. Σε αυτά θα πρέπει να πει «όχι» η Γιούβε.


1 σχόλιο:

  1. Όχι μόνο για τον Ντυμπάλα, αλλά και για το Σάντρο με τα 70εκ. της Τσέλσι. Γράφουν όλοι ότι για να πάρεις το Champios League δεν πρέπει να πουλήσεις κανένα βασικό, πράγμα που η ομάδα το κάνει κάθε χρόνο.. Ήδη φέτος έφυγαν 2 βασικοί, Άλωες και Μπονούτσι. Ειδικά ο πρώτος βοήθησε τα μέγιστα πέρσι για να φτάσουμε στον τελικό. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή