25 Αυγ 2017

Αλέγκρι: Η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα και στη Λισαβόνα

Πιο χαλαρή, σε σχέση με ό,τι συνηθίζεται, ήταν η συνέντευξη Τύπου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το αυριανό ματς με την Τζένοα εκτός έδρας.

Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής της Γιουβέντους απάντησε σε διάφορα θέματα που αφορούν σε παίκτες αλλά και στο σύστημα της ομάδας.

Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι.

Για τον τραυματισμό του Μαρκίζιο: «Λυπάμαι για τον Κλαούντιο, επέστρεφε καλά. Ο γιατρός είπε ότι χρειάζεται ένας μήνας για να δουλέψει μυικά, οπότε σε 3-4 εβδομάδες θα δούμε ξανά την κατάσταση του».

Για την Τζένοα: «Είναι ένα ματς που πρέπει να νικήσουμε, η Γιουβέντους στη Γένοβα πάντα κουράζεται, μόνο πέρυσι δεν έγινε αυτό γιατί φάγαμε τρία γκολ σε 27 λεπτά, οπότε το βγάλαμε ξεκούραστα... Πρέπει να πάμε με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, άρα πρέπει να νικήσουμε. Θα βρούμε μια Τζένοα που θα παίξει δυνατά και δεν θα πρέπει να είμαστε απροετοίμαστοι όπως πέρυσι».


Για το πώς προσαρμόζεται ο Ντάγκλας Κόστα και αν θα είναι βασικός αύριο: «Μπαίνει καλά στην ομάδα και στον τρόπο δουλειάς μας, όπως και ο Ματουιντί. Και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Μπετανκούρ, ο οποίος μπορεί να είναι η έκπληξη της σεζόν. Ο Ντε Σίλιο βρίσκει σιγά-σιγά την σιγουριά του, ο Μπερναρντέσκι είναι επίσης καλά. Θα δούμε αν θα παίξει ή όχι από την αρχή ο Ντάγκλας αύριο. Στο κέντρο έχω τους Στουράρο, Μπετανκούρ, Ματουιντί, Κεντίρα και Πιάνιτς, αυτοί είμαστε αυτή την στιγμή, έχω τους παίκτες».

Για τα μεταγραφικά: «Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό ματς. Από εκεί και πέρα, από αύριο βράδυ μπορείτε να γράψετε και να πείτε ό,τι σενάρια θέλετε για τα μεταγραφικά».

Για τον Ρουγκάνι και αν θα είναι βασικός αύριο: «Για τον Ντανιέλε είναι μια σημαντική χρονιά. Θα έχει την ευκαιρία να παίξει πολλά ματς, όπως και οι άλλοι αμυντικοί μας. Είναι μια σημαντική σεζόν για τον Ρουγκάνι».


Για το αν θα καθιερωθεί το 4-3-3: «Η σεζόν είναι μεγάλη, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, άλλες φορές θα παίξουμε με δύο στο κέντρο, άλλες με τρεις, άλλες με... 3,5, εξαρτάται από την κατάσταση που θα επικρατεί. Μπορούμε να επιστρέψουμε και σε άμυνα τριών, δεν αποκλείω τίποτα. Αύριο θα παίξουμε με τέσσερις στην άμυνα, από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα είναι δύο ή τρεις στο κέντρο».

Για τον όμιλο του Champions League: «Ωραία η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, η πρόκριση θα κριθεί στα εκτός έδρας ματς σε Αθήνα και Λισαβόνα, είναι ομάδες σημαντικού επιπέδου. Δεν θα είναι εύκολο, τώρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αύριο και το Champions League θα το δούμε μετά τις εθνικές ομάδες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου