10 Αυγ 2017

Το μήνυμα του Ντιμπάλα στους οπαδούς μετά το Νο 10 στο… δέρμα του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναφέρθηκε με ένα ωραίο μήνυμα στο γεγονός ότι είναι πλέον το 10άρι της Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram θέλησε να στείλει και το μήνυμα του προς τους οπαδούς της Κυρίας, αναφερόμενος σε όσα σημαίνει για αυτόν το γεγονός ότι φοράει πλέον την πιο βαριά φανέλα της Γιουβέντους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντιμπάλα...


«Οταν μου ζήτησαν να αλλάξω τον αριθμό της φανέλας μου σκέφτηκα αν ήταν σωστό να αφήσω το 21 που ήταν για μένα -και είναι ακόμη στην εθνική- ένας αριθμός με τον οποίο νιώθω δεμένος, με τον οποίο σήκωσα τρόπαια, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με tοp players όπως ο Ζιντάν και ο Πίρλο.

Αλλά το Νο10 είναι μια ξεχωριστή φανέλα, είναι μια τιμή να την φοράς, φέρεις μαζί της μια αίσθηση μεγάλης ευθύνης, την αίσθηση του ανήκειν στην ιστορία ενός κλαμπ όπως η Γιουβέντους. Ηταν στην πλάτη πολλών πρωταθλητών μπιανκονέρι: Ομάρ Σίβορι, Μισέλ Πλατινί, Ρομπέρτο Μπάτζο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Κάρλος Τέβες.

Για αυτό, για μένα το να έχω σήμερα το Νο 10 στο δέρμα μου, δεν είναι μόνο ένα όνειρο που πραγματοποιείται, από όταν ήμουν παιδάκι, αλλά είναι και μια υποχρέωση που νιώθω όλο και πιο έντονα μέσα μου για να οδηγήσω την ομάδα μου στη νίκη σε κάθε ματς, σε κάθε διοργάνωση, για κάθε τρόπαιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου