11 Σεπ 2017

«Το 2018 μπορεί να γίνουν προτάσεις για τον Ντιμπάλα που θα είναι αδιανόητες…»

Οι δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα για τον Πάουλο Ντιμπάλα δεν φαίνεται να προκαλούν ανησυχία όχι μόνο στη Γιουβέντους, αλλά γενικά και στους δημοσιογράφους.

Ενας από αυτούς τους δημοσιογράφους, είναι ο Χαβιέ Τζακομπέλι, από τους πιο έμπειρους της Corriere dello Sport και με μια έφεση να ασχολείται ιδιαίτερα με τα θέματα του Αργεντίνου άσου.

Πριν δύο εβδομάδες, όπως είχαμε γράψει τότε, ο Τζακομπέλι είχε αποκαλύψει δύο προτάσεις της Μπαρτσελόνα στις οποίες είπε «όχι» η Γιουβέντους και τώρα σχολίασε τα όσα είπε ο Ραϊόλα για τον Πάουλο.

«Πριν μία εβδομάδα έλεγα ότι αν ο Ντεμπελέ αξίζει 150 εκατ. ευρώ και ο Μπαμπέ 180, ο Ντιμπάλα έχει ήδη ξεπεράσει τα 200. Ο Ραϊόλα είναι ελεύθερος να προβλέπει το μέλλον του Ντιμπάλα όπως το θεωρεί αυτός σωστό, δεν είναι ο Ραϊόλα όμως αυτός που θα αποφασίσει το μέλλον του Αργεντίνου», είπε αρχικά.


«Αυτό θα το αποφασίσουν ο Ντιμπάλα και η Γιούβε. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά τα 222 εκατ. ευρώ που πλήρωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και το 2018 μπορεί να γίνουν προτάσεις για τον Αργεντίνο που θα είναι, πραγματικά, αδιανόητες. Ντιμπάλα και Γιούβε, όμως, είναι γραφτό να συνεχίσουν μαζί για πολλά χρόνια ακόμη. Ο Πάουλο έχει τα πάντα για να μπει στον παγκόσμιο... Όλυμπο του ποδοσφαίρου, εκεί όπου παίζουν προς το παρόν οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Και ο Ντιμπάλα φοράει το Νο10 της Γιουβέντους», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου