15 Σεπ 2017

Ποιος κάνει τα πάντα να φαίνονται απλά, ποιος δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα και ποιος… δεν είναι έκπληξη

Στις δηλώσεις του ο Τζίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε και στους Πάουλο Ντιμπάλα, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Ροντρίγκο Μπετανκούρ.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους δεν μίλησε στο Sky Italia μόνο για την ήττα από την Μπαρτσελόνα αλλά και για τρεις συμπαίκτες του, κάνοντας ένα σχόλιο για τον καθένα, με βάση την ως τώρα παρουσία τους στη σεζόν.

«Ο Πάουλο είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τα πάντα να φαίνονται απλά, πράγμα που σημαίνει ότι η μητέρα φύση του έδωσε ξεχωριστό ταλέντο σε σχέση με τους άλλους», ήταν η ατάκα του Μπουφόν για τον Ντιμπάλα.


Για τον Ιγκουαΐν είπε: «Χαίρομαι να βλέπω ότι ο Γκονσάλο δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα. Να βλέπω ότι δεν δέχεται πως τόσο ο ίδιος ατομικά όσο και η Γιουβέντους ομαδικά δεν έδειξαν τις πραγματικές δυνατότητες τους. Μου αρέσει αυτό, γιατί μόνο αν κάποιος σκέφτεται έτσι μπορεί να βελτιωθεί και να κάνει κάτι διαφορετικό και επικοδομητικό στη συνέχεια τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα».

Οσο για τον Μπετανκούρ, ο αρχηγός σχολίασε: «Ο Ροντρίγκο μόνο έκπληξη δεν είναι για εμάς που τον βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση. Αν και είναι πιτσιρικάς, είναι πολύ έξυπνος και αντιλαμβάνεται τα πάντα σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο, ενώ ψυχολογικά είναι δυνατός γιατί και στην Αργεντινή έπαιζε ματς με σημαντική πίεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου