25 Σεπ 2017

Ποιος Ντιμπάλα και ποιος Πιάνιτς, αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης της Γιούβε

Ο πραγματικός top player της Γιουβέντους είναι το Allianz Stadium γράφει η Tuttosport και έχει τους αριθμούς για να το στηρίξει αυτό.

Δύο μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, η εφημερίδα αναφέρεται στο πόσο... υποχρεωτική είναι η νίκη για τους μπιανκονέρι και βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει ότι στην έδρα της η Γιούβε ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.

Και αυτό δεν είναι εκτίμηση αλλά η πραγματικότητα, όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Συγκεκριμένα, παίρνοντας την κάθε διοργάνωση ξεχωριστά, στο πρώην Juventus Stadium και νυν Allianz Stadium η Κυρία έχει τα εξής αποτελέσματα...


Champions League: 15-8-1 (24 ματς)
Το ποσοστό νικών είναι στο 62,5%, οι ισοπαλίες είναι το 33,3% ενώ οι ήττες (μία όλη κι όλη) αντιστοιχούν στο 4,2% των αγώνων.

Serie A: 100-15-3 (118 ματς)
Εξι σερί πρωταθλήματα δεν κατακτώνται αν δεν έχεις μια έδρα στην οποία νικάς σχεδόν πάντα. Οπως κάνει η Γιουβέντους, δηλαδή, στη Serie A, έχοντας ποσοστό νικών 84,75%, με τις ισοπαλίες να είναι στο 12,71% ενώ οι ήττες αντιστοιχούν μόλις στο 2,5%.

Europa League: 2-2-0 (4 ματς)
Τέσσερα ματς, όλα κι όλα, έπαιξε η Γιούβε για την συγκεκριμένη διοργάνωση στο νέο γήπεδο της και είναι στο 50%-50% σε ό,τι αφορά νίκες και ισοπαλίες.

Coppa Italia: 9-3-2 (14 ματς)
Οι μπιανκονέρι έχουν κατακτήσει τρία σερί κύπελλα Ιταλίας ενώ είχαν πάει σε ακόμη έναν τελικό αλλά είχαν χάσει από τη Νάπολι (2012). Οπως και να έχει, για το Coppa Italia η Γιουβέντους έχει 64,2% ποσοστό νικών στο Stadium, με τις ισοπαλίες να είναι στο 21,5% και τις ήττες στο 14,3%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου