17 Σεπ 2017

Δε φαντάζεσαι πόσο τρομερά είναι τα επιτεύγματα του Πάουλο που βρίσκεται… on fire

Οι αριθμοί του Πάουλο Ντιμπάλα είναι πιο εντυπωσιακοί και από τα γκολ που βάζει.

Ο Αργεντίνος ήταν ο πρωταγωνιστής της Γιουβέντους σε ακόμη ένα ματς και δείχνει όντως έτοιμος να αναλάβει για τα καλά ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Οι αριθμοί άλλωστε, ακόμη κι αν δεν λένε πάντα την αλήθεια, στην προκειμένη περίπτωση δεν λένε κανένα ψέμα για το πόσο σημαντικός είναι ο Ντιμπάλα για τους μπιανκονέρι.

Με το χατ-τρικ επί της Σασουόλο ο Αργεντίνος έφτασε στα 52 σε 100 συμμετοχές, με τους Μπορέλ, Σίβορι, Τσαρλς, Χάνσεν και Πλατινί να είναι οι μοναδικοί που χρειάστηκαν λιγότερα παιχνίδια για να φτάσουν στα 50 γκολ. Παράλληλα, ο Ντιμπάλα έγινε ο πρώτος μπιανκονέρο που σκοράρει και στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, με το δεύτερο χατ-τρικ του, ο Αργεντίνος με τα 8 γκολ που έχει βάλει ως τώρα στη Serie A  (10 μαζί με το Σούπερ Καπ) βρίσκεται μόλις στο -3 από την περσινή επίδοση του. Σε όλο το περσινό πρωτάθλημα ο Ντιμπάλα έβαλε 11 γκολ ενώ στα 8 είχε φτάσει στην 28η αγωνιστική.


Φέτος, είναι ήδη στα 8 από μέσα Σεπτεμβρίου, έχοντας σκοράρει σε έξι συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος, υπολογίζοντας και τους δύο τελευταίους περσινούς με Μπολόνια και Κροτόνε.

Αν υπολογίσουμε και τα δύο γκολ του Σούπερ Καπ, ο Ντιμπάλα σκοράρει κάθε 48 λεπτά ενώ αν επικεντρωθούμε στη Serie A η επίδοση είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, έχοντας ένα γκολ κάθε 37 λεπτά. Και όλα αυτά, έχοντας 11 σουτ συνολικά, πράγμα που σημαίνει ότι σκοράρει κάθε... 1,3 προσπάθειες!


5 σχόλια:

  1. παιδια συμφωνα με τα στατιστικα καθε 2 ματς βαζει 1 γκολ, οχι καθε ματς βαζει περισσοτερα απο 1 γκολ. Αν ηταν ετσι, θα ειχε 100+ γκολ σε 100 συμμετοχες. Anyways, FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Forza Juve!

      Σωστά τα λες αλλά δεν αναφέρεται στο κείμενο πως σκοράρει κάθε συμμετοχή. Μήπως σε μπέρδεψε η ανάλυση για τα τελευταία ματς που σκοράρει κάθε 48 λεπτά. Στα τελευταία παιχνίδια όμως. Οχι στα 52 που είναι στη Γιούβε.

      Διαγραφή
    2. Είχες δίκιο τελικά. Ξέφυγε, χάθηκε μέσα στο κείμενο αλλά τελικά διορθώθηκε.

      Διαγραφή
  2. 4i paragrafo anaferete oti skorari perissotero apo 1 goal ana match...

    ΑπάντησηΔιαγραφή