14 Οκτ 2017

Η ατάκα απογοήτευσης του Νέντβεντ για το Champions League

Ο Πάβελ Νέντβεντ παραχώρησε συνέντευξη στην La Repubblica και είπε αυτά που ήθελε να πει με το δικό του στυλ.

Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους.

Για τις φήμες σχετικά με τον Σιμόνε Ιντσάγκι: «Είμαστε πολύ δεμένοι με τον Αλέγκρι, πρώτα από όλα επειδή ανέλαβε τη Γιούβε σε μια δύσκολη στιγμή και βλέπετε πού την έχει φτάσει».

Για τη φετινή Γιουβέντους σε σχέση με την περσινή: «Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη αν είμαστε ή όχι πιο δυνατοί από πέρυσι, αυτό θα το δείξουν τα αποτελέσματα στο τέλος. Σε μένα, πάντως, αρέσει πολύ το φετινό ρόστερ και μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατή ομάδα από πέρυσι. Εχουμε περισσότερες λύσεις μπροστά, αν και χάσαμε κάτι πίσω με την αποχώρηση του Μπονούτσι. Οποιος παρέμεινε, όμως, το αξίζει».


Για το γεγονός ότι όλοι λένε ότι η Νάπολι παίζει καλύτερα: «Φαίνεται πιο όμορφο το παιχνίδι της επειδή είναι γρήγορα και κάνει πολλές τελικές. Εγώ, όμως, διασκεδάζω με τον Ντιμπάλα, τον Ντάγκλας Κόστα, τον Μπερναρντέσκι. Πρέπει να πω κι άλλα ονόματα; Κι από εκεί και πέρα, τι είναι η ομορφιά; Ενα τρίγωνο;».

Για το αν ο Ντιμπάλα θα γίνει ο καλύτερος όλων: «Θα γίνω ο καλύτερος γήινος, ναι, γιατί έχει μυαλό και ξέρει να δουλεύει στα λάθη του. Τι εννοώ ότι θα είναι ο καλύτερος γήινος; Οτι ο Μέσι είναι εξωγήινος».

Για το αν θα φύγει κάποια στιγμή ο Ντιμπάλα: «Ελπίζω πως όχι. Μετά από αυτό που έγινε με τον Νεϊμάρ όμως, το πράγμα ξεφεύγει, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για τίποτα. Θα πρέπει να βρούμε όλοι μαζί τον τρόπο για να κρατάμε τους ποδοσφαιριστές. Στην τελική, οι παίκτες είναι αυτοί που αποφασίζουν το μέλλον τους. Αν έχουν τις... μπάλες, παραμένουν».


Για το VAR: «Δεν είναι αλήθεια ότι δεν το θέλει η Γιουβέντους, είναι καλοδεχούμενη η τεχνολογία αλλά να χρησιμοποιείται στα ματς όλων των ομάδων. Πιστεύω, πάντως, ότι το VAR έχει αφαιρέσει λίγο από το συναίσθημα. Βάζει γκολ η ομάδα σου πλέον και δεν ξέρεις αν πρέπει να πανηγυρίσεις ή να περιμένεις».

Για τον τελικό του Κάρντιφ και αν τον έχει ξεπεράσει η Γιουβέντους: «Εκείνη την βραδιά ήμασταν σίγουροι ότι είχε έρθει η ώρα μας και δεν υπολογίσαμε καλά μια εντυπωσιακή Ρεάλ. Ισως σε ό,τι αφορά το Champions League να φέρνω εγώ γρουσουζιά στην ομάδα, δεν ξέρω, θα προσπαθήσουμε ξανά πάντως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου