21 Νοε 2017

Ο Ντιμπάλα τα λέει λίγο περίεργα...

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δε θέλει να δώσει καμία υπόσχεση για το μέλλον ενώ αναφέρθηκε στον τελικό του Κάρντιφ, στον Ντάνι Αλβες και στον Πολ Πογκμπά.

Ο Αργεντίνος άσος παραχώρησε δηλώσεις στο France Football, όπου ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στη Γιουβέντους ως το τέλος της καριέρας του, όπως έχουν πει και οι δύο πλευρές ότι θέλουν να γίνει, για να δώσει την εξής απάντηση: «Δεν το ξέρω αυτό, σίγουρα δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στο Τορίνο».

Από εκεί και πέρα, ο Ντιμπάλα είπε ότι θέλει να καταφέρει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα μια μέρα, ενώ σε ερώτηση για την ήττα στον τελικό του Κάρντιφ τον Ιούνιο, απάντησε: «Τα κάναμε όλα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν περίεργο, γιατί δεχθήκαμε τέσσερα γκολ στον τελικό ενώ σε όλη την διοργάνωση είχαμε δεχθεί μόνο τρία».


Τέλος, ο Αργεντίνος μας ενημέρωσε ότι του λείπει ο Ντάνι Αλβες... «Πρέπει να παραδεχθώ ότι μου λείπει πολύ, έμπαινε στο γήπεδο με τρομερή σιγουριά και έβλεπε το γήπεδο όσο λίγοι. Είναι ένας από τους καλύτερους που έχω δει να παίζουν. Ακόμη και η αποχώρηση του Πογκμπά ήταν δυνατό χτύπημα, πέρα από την συνεργασία μας στο γήπεδο τα πηγαίναμε μια χαρά και εκτός, είμαστε πολύ φίλοι».


3 σχόλια:

  1. Αρχίζει και κουράζει. Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο μυαλό μου, αλλά κουράζει πολύ. Όσο για το δέκα έχω την εξής σκέψη. Ο μόνος που άξιζε να σήκωσει αυτό το νούμερο από αυτή τη γιουβε είναι ο μαντζουκιτς. Ξέρει που παίζει, τιμάει την ομάδα μας, αφού αντιλαμβάνεται την τιμή να κουβαλάς αυτή την ασηκωτη φανέλα.φαινεται ότι είμαστε σε κρίση, όχι μόνο αγωνιστική. Ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 10 το καλό, δεν μπορεί να είναι Αργεντίνος ή Βραζιλιάνος. Αυτοί αν πάρουν τα μυαλά τους αέρα θέλουν Ισπανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή