12 Νοε 2017

Τι έκανε ο Ιγκουαΐν μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους

Ο αδερφός-μάνατζερ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν θυμήθηκε την στιγμή της υπογραφής και σχολίασε το πώς ο Πιπίτα ωριμάζει στη Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολας Ιγκουαΐν στην Tuttosport.

Για την μεταγραφή: «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι, είναι τον Γκονσάλο να υπογράφει το συμβόλαιο και μετά να με πιάνει και να με πετάξει ψηλά, ήταν τόσο χαρούμενος»

Για τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: «Αυτή την στιγμή, κανένα σχόλιο».

Για το γεγονός ότι η Νάπολι είναι στο +1 από τη Γιούβε: «Είναι σπορ, κανένα πρόβλημα... Αν όμως νικήσει η Γιούβε θα είναι καλύτερο. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο και αν οι μπιανκονέρι συνεχίσουν έτσι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οπως και να έχει, ο Γκονσάλο στην πρώτη του σεζόν κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ ήταν και στον τελικό του Champions League. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει;».


Για τα γκολ του Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο πάντα έβαζε γκολ για όλες τις ομάδες του, αλλά η Γιουβέντους σε βοηθάει να ωριμάσεις. Αυτό το κλαμπ έχει μια απίστευτη οργάνωση».

Για τα καλύτερα γκολ του Γκονσάλο: «Το δεύτερο του σε ένα Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ, ή ένα με την Αργεντινή κόντρα στο Βέλγιο που μας έστειλε στον πρώτο ημιτελικό Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια. Πώς γίνεται να μην συμπεριλάβω και τα γκολ του με τη Γιούβε κόντρα στη Ρόμα, στη Νάπολι στο κύπελλο και τα φετινά με την Μίλαν στο Σαν Σίρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου