11 Νοε 2017

«Μας ιντριγκάρει η παγκόσμια δύναμη της Γιουβέντους και δεν ενδιαφερόμαστε για το ποδόσφαιρο ως ποδόσφαιρο»

Ο αντιπρόεδρος του Netflix αναφέρθηκε στους λόγους της συνεργασίας με τη Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι, όπως έχουμε γράψει, έχουν συμφωνήσει με την δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, τεσσάρων επεισοδίων αρχικά, προκειμένου ο κόσμος να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα. Ετσι, η Gazzetta dello Sport δεν έχασε την ευκαιρία και επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του Netflix, Ερικ Μπαρμάκ, για να μάθει περισσότερα.

«Μας ιντριγκάρει η παγκόσμια δύναμη της Γιουβέντους, με τους οπαδούς και τους μεγάλους ποδοσφαιριστές από κάθε μέρος του κόσμου. Δεν ενδιαφερόμαστε για το ποδόσφαιρο ως ποδόσφαιρο, επικεντρώνουμε στους οπαδούς και στις στιγμές που τους δίνουν χαρά», είπε αρχικά ο Μπαρμάκ και πρόσθεσε.

«Οι αγαπημένοι μου από τη Γιούβε; Θα έλεγα αυτοί που δημιουργούσαν, από τον Πλατινί ως τον Ζιντάν, αν και το σήμα κατατεθέν αυτής της ομάδας ήταν πάντα η πειθαρχία. Σήμερα θαυμάζω την ενέργεια του Ντιμπάλα και την ατελείωτη δύναμη του Μπουφόν. Κι αφού ήμουν αμυντικός όποτε έπαιζα ποδόσφαιρο, δεν μπορώ παρά να θαυμάσω όλα όσα κάνει ο Κιελίνι για να σταματήσει τους επιθετικούς».


Ολοκληρώνοντας, ο Νο 2 του Netflix έκανε το εξής σχόλιο για αυτή τη συνεργασία με τη Γιουβέντους.

«Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια μοναδική και αποκλειστική πρόσβαση σε μία από τις πιο σημαντικές ομάδες του κόσμου. Και θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία τόσο για εμάς όσο και για τους οπαδούς. Θα δούμε από μέσα ένα τόσο αγαπημένο κλαμπ, θα μάθουμε την ιστορία των προσώπων. Με τη Γιουβέντους έχουμε μπροστά μας 30 εκατ. οπαδούς που είναι συνδεδεμένοι με το κλαμπ μέσω των social media. Αυτό το πρεστίζ είναι που μας οδήγησε σε αυτή την ομάδα. Οταν μιλάς για ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να σκεφτείς κάτι σπουδαιότερο. Μιλάμε για μια ομάδα που στοχεύει στο 7ο σερί πρωτάθλημα Ιταλίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου