10 Δεκ 2017

Τα εξωγηπεδικά θέματα του Ντιμπάλα και το πρόβλημα που επιχειρεί να του λύσει η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους μπαίνει στο γήπεδο για να λύσει τα εξωγηπεδικά προβλήματα του Πάουλο Ντιμπάλα, γράφει εφημερίδα της Ρώμης.

Η Il Messaggero δεν ασχολείται συχνά με τους μπιανκονέρι και όποτε το κάνει δεν είναι για καλό. Τώρα, πάντως, ισχυρίζεται ότι έχει ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει ότι η Γιούβε αποφάσισε να πάρει πάνω της τα εξωγηπεδικά θέματα που προβληματίζουν τον Ντιμπάλα.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν από όταν ο Πάουλο αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με τον μάνατζερ Πιερπάολο Τριούλτσι, αναθέτοντας τα δικαιώματα του στον αδερφό του, Μαριάνο Ντιμπάλα. Την ίδια περίοδο ο Αργεντίνος άσος σταμάτησε να φοράει παπούτσια Puma και γενικά την συνεργασία του με την συγκεκριμένη εταιρία, με την οποία είχε συμβόλαιο διάρκειας 10 ετών.


Αυτό έχει ως συνέπεια οι δύο πλευρές να είναι στα χαρακώματα πλέον και να παίζονται δεκάδες εκατ. ευρώ, με τον Ντιμπάλα να παρουσιάζεται ιδιαίτερα επηρεασμένος από όλο αυτό. Ετσι, γράφει η Il Messaggero, η Γιουβέντους αποφάσισε να πάρει πάνω της την κατάσταση και να χειριστεί η ίδια το θέμα εκ μέρους του Πάουλο, με τον οποίο στη συνέχεια θα τα βρει η ίδια στο οικονομικό κομμάτι.

Με λίγα λόγια, από ό,τι καταλαβαίνουμε, θα πληρώσει η Γιούβε τα λεφτά που θα κληθεί να δώσει ο Ντιμπάλα στην Puma και μετά ο Αργεντίνος θα τα χρωστάει στο κλαμπ. Με το οποίο, προφανώς, κάπως θα τα βρει για την... αποπληρωμή.


1 σχόλιο:

  1. Πολύ άσχημη κατάσταση... Ας αφήσουν το παιδί απλά να παίζει μπάλα, κοντεύουν να τον τρελλάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή