17 Δεκ 2017

Το… αχρείαστο επικοινωνιακό φάουλ του Μαξ στον Μαρκίσιο

Πριν λίγα 24ωρα, για πρώτη φορά γράφτηκε στον ιταλικό Τύπυ πως ο Κλαούντιο Μαρκίσιο σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το Τορίνο.

Αλήθεια ή ψέματα, πραγματικότητα ή σενάριο, είναι μια κατάσταση την οποία θα πρέπει να λάβει υπόψιν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Θα μπορούσε, μάλιστα, να θεωρηθεί πως η είδηση την έδωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ως διαρροή από το περιβάλλον του.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής της Γιουβέντους, γνωρίζοντας πώς νιώθει ο Ιταλός, τον άφησε και πάλι εκτός 11άδας. Και αν αυτό ήταν το αρχικό του πλάνο και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ουδείς καθώς το απόλυτο αφεντικό είναι ο προπονητής, δεν ήταν τόσο «δυνατή» κίνηση να τον βάλει στο ματς στο 86’. Ούτε καν να ιδρώσει δεν πρόλαβε ο Κλαούντιο.


Και όταν από το μυαλό ενός παίκτη περνούν ένα σωρό σκέψεις και βλέπει πως ο αλενατόρε τον υπολογίζει ως τελευταία αλλαγή, σε μια κίνηση δίχως κανένα νόημα, τότε αυτές οι περίεργες σκέψεις ίσως και ενισχύονται. Επικοινωνιακά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα… αχρείαστο φάουλ από πλευράς Μαξ.


1 σχόλιο:

  1. Αχρειαστο φάουλ η αλλαγή του Μαρκίζιο στο 86 , αλλά και τρομερό αυτογκόλ το 90 λεπτο του απολύτως ντεφορμε Κεντιρα. Νομίζω μετά τον Μπουφόν η εντεκάδα για τον Αλεγκρι ξεκινά από τον Κεντιρα. Μπουφόν, Κεντιρα και άλλοι 9, πραγματικά εξοργιστηκό για την φόρμα του Γερμανού αυτήν την περίοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή