Τι λέει ο παίκτης της Κιέβο για τη χειρονομία που έφερε την αποβολή του

Πριν προλάβουν να ξεσηκωθούν πάλι και να πουν διάφορα, ο Φαμπρίτσιο Κατσατόρε παραδέχθηκε το λάθος που έφερε και την αποβολή του.

Η Κιέβο έμεινε με 9 παίκτες απέναντι στη Γιουβέντους και δικαίως έγινε αυτό, αφού ο διαιτητής εφάρμοσε τους κανονισμούς και σε δύο περιπτώσεις. Από την στιγμή που εμπλέκονται οι μπιανκονέρι βέβαια αυτό μπορεί και να μην έχει τόση σημασία, σίγουρα καμία για αυτούς που προσπαθούν κάθε Κυριακή να δημιουργούν κλίμα στην Ιταλία, οπότε θα πρέπει να αναφερθεί η δημόσια απολογία του Κατσατόρε για την συμπεριφορά του.


«Απολογούμαι δημοσίως για τη χειρονομία που έκανα, ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Απολογούμαι στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το κλαμπ, τους οπαδούς μας και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ηταν σίγουρα λάθος, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει, ένα παράδειγμα που ένας επαγγελματίας δεν πρέπει να δίνει. Λυπάμαι που άφησα τους συμπαίκτες μου σε δύσκολη κατάσταση, αφού πάλευαν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ηταν κάτι παρορμητικό καθώς έμενα από δυνάμεις και, όπως είναι σωστό, πλήρωσα βαρύ τίμημα... Συγγνώμη».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος