9 Φεβ 2018

Ο Σέζνι μιλάει για τον «απίστευτο τύπο της Γιουβέντους που βοηθάει τους πάντες και γι' αυτό τον βοηθούν και όλοι»

Ο Βόιτσεκ Σέζνι ευχήθηκε να είναι... αναπληρωματικός και του χρόνου στη Γιουβέντους, στηρίζοντας τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας των μπιανκονέρι βρέθηκε σε μια εκδήλωση και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, τα οποία κυρίως αφορούσαν τα εξωγηπεδικά και συγκεκριμένα τα social media, αφού αυτό ήταν το θέμα της εκδήλωσης. Κάποια στιγμή, όμως, η συζήτηση με τους δημοσιογράφους και τους παρευρισκόμενους πήγε στον Μπουφόν, με τον Σέζνι να μην κρύβει τη χαρά του.

«Είναι απίστευτο να δουλεύω μαζί του. Ηρθα εδώ γνωρίζοντας ότι θα είναι ο τελευταίος του χρόνος ή έστω τα δύο τελευταία χρόνια. Είπα στον εαυτό μου ότι είναι μια εμπειρία που θα έχω μια φορά στη ζωή μου την ευκαιρία να ζήσω», είπε αρχικά ο Πολωνός και στη συνέχεια αποθεώθηκε με χειροκροτήματα από όλους στην αίθουσα, λέγοντας τα εξής...

«Ηξερα ποιος είναι ο τερματοφύλακας Μπουφόν αλλά έπαθα πλάκα με τον άνθρωπο Μπουφόν. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης, είναι κοντά σε όλους, όλοι στην ομάδα θέλουν το καλύτερο για αυτόν. Ο Τζίτζι βοηθάει τους πάντες και γι' αυτό τον βοηθούν και όλοι. Είναι απίστευτος τύπος, πραγματικά. Είναι σπουδαία εμπειρία ζωής για μένα να προπονούμαι καθημερινά μαζί του και ειλικρινά εύχομαι να συνεχίσει και να μην αποσυρθεί το καλοκαίρι! Να συνεχίσει για ένα χρόνο όμως, όχι για περισσότερΟ (γελάει)»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου