30 Απρ 2018

Το αδιανόητο ρεκόρ που έχει γίνει και είναι πραγματικά να το καυχιέσαι!

Με τη νίκη επί της Ιντερ η Γιουβέντους επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της στην Ιταλία με ένα μοναδικό ρεκόρ.

Η νίκη επί των νερατζούρι ήταν τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για τους μπιανκονέρι, αφού είναι πλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Παράλληλα, όμως, αυτή η νίκη σημαίνει και ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, η Γιούβε έχει νικήσει φέτος και τις 19 άλλες ομάδες της Serie A. Η Ιντερ είχε καταφέρει να φύγει με ισοπαλία από το Τορίνο στο ντέρμπι του πρώτου γύρου αλλά στο Μιλάνο ηττήθηκε και έτσι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τις έχει νικήσει όλες φέτος έστω μία φορά.


Δεν είναι μόνο αυτό όμως... Είναι το γεγονός ότι η Γιουβέντους το κάνει αυτό για 5η σερί χρονιά! Τα πέντε τελευταία χρόνια δηλαδή, δεν υπήρξε ούτε ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι μπιανκονέρι απέφυγαν να νικήσουν έστω μία φορά έστω έναν από τους αντιπάλους τους! Την τελευταία 5ετία η Γιούβε, για να το θέσουμε απλά, νίκησε έστω μία φορά όλες, μα όλες, τις ομάδες που αντιμετώπισε στη Serie A!

Πώς να μην τρελαίνονται, μετά, όλοι βλέποντας τις κούπες και τα ρεκόρ να συνεχίζονται; Και αυτό που πρέπει να κάνει η Κυρία είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και για την επόμενη 5ετία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου