20 Απρ 2018

Οι συζητήσεις, ο δανεισμός και όλα όσα γράφονται για την υπόθεση Πογκμπά

Το όνομα του Πολ Πογκμπά τελικά... ψιθυρίζεται αρκετά στα ιταλικά ΜΜΕ το τελευταίο 48ωρο.

Η είδηση για την αρκετά πιθανή αποχώρηση του Γάλλου χαφ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι έχει σημάνει συναγερμό στους Αγγλους αλλά και στους Ιταλούς. Και το τελευταίο διήμερο, βλέπουμε να ασχολούνται περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς με το συγκεκριμένο θέμα.

Χθες βράδυ, για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα της Gazzetta dello Sport αναφέρθηκαν στο θέμα, λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο δανεισμού. Η Tuttosport σήμερα, από την πλευρά της, δεν γράφει για δανεισμό αλλά για συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στον Μίνο Ραϊόλα και στον Μπέπε Μαρότα το τελευταίο διάστημα.


Η εφημερίδα μάλιστα, για να δώσει πόντους στο ρεπορτάζ της, χρησιμοποιεί και μια ατάκα του Μαρότα από όσα είπε στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του ματς με την Κροτόνε, αναφορικά με τις φήμες για επιστροφή του Πογκμπά ή του Μοράτα.

«Δεν πιστεύω στις επιστροφές, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Πογκμπά και Μοράτα άφησαν καλές αναμνήσεις εδώ, αλλά τα οικονομικά δεδομένα κάνουν... οφθαλμαπάτη ενδεχόμενη επιστροφή κάποιου. Εχουμε φαντασία όμως και δουλεύουμε σε πολλά μέτωπα, ακόμη και σε αυτά που είναι οφθαλμαπάτες»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου