10 Απρ 2018

Το… χιουμοριστικό κίνητρο που έδωσε ο Μπουφόν στους συμπαίκτες του για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ

Ο Τζίτζι Μπουφόν βρήκε τρόπο για να δώσει κίνητρο στους συμπαίκτες του ενόψει Μαδρίτης: «Τους είπα ότι αν αποκλειστούμε θα συνεχίσω...».

Ο αρχηγός της Γιουβέντους ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ. Ενα ματς που μπορεί να είναι και το τελευταίο ευρωπαϊκό του Μπουφόν, ο οποίος ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο.

«Η ιδέα ότι μπορεί να είναι το τελευταίο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν με ρίχνει ψυχολογικά, δεν με επηρεάζει, δεν μου φέρνει κακές σκέψεις. Αντιθέτως, αν έτσι είναι να γίνει, θα σκεφτώ ότι από μικρό παιδί θα υπέγραφα ώστε η καριέρα μου να ολοκληρωθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν η απάντηση του Τζίτζι, ο οποίος ρωτήθηκε και αν πιστεύει στην ανατροπή, απαντώντας και με χιούμορ.


«Στη ζωή πρέπει να κυνηγάς το αδύνατο, με αυτή τη νοοτροπία ίσως να καταφέρεις τελικά να αποκτήσεις κάτι πιθανό. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πρέπει να βγούμε από το γήπεδο με την αίσθηση ότι είμαστε ομάδα ίδιου επιπέδου με τη Ρεάλ. Αν γίνει και το θαύμα, θα αγκαλιαστούμε όλοι μαζί και θα είμαστε ευτυχισμένοι. Για να δώσω κίνητρο στους συμπαίκτες μου, πάντως, τους είπα ότι αν αποκλειστούμε θα συνεχίσω...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου