4 Μαΐ 2018

Sky Italia: Επαφή με τον Αντσελότι έκανε ο Ανιέλι

Το θέμα με τον Κάρλο Αντσελότι σοβαρεύει σιγά-σιγά, αφού το Sky Italia έκανε λόγο για απευθείας επαφή με τον Αντρέα Ανιέλι.

Το όνομα του Ιταλού προπονητή έχει κυκλοφορήσει σαν φήμη τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τώρα το Sky Italia το σοβαρεύει το πράγμα. Και το σοβαρεύει με όσα μετέδωσε βράδυ Παρασκευής για το θέμα του προπονητή της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συνδρομητικού καναλιού λοιπόν, υπήρξε νέα επαφή, πιο... κανονική αυτή τη φορά, ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Αντσελότι να ξεκαθαρίζει στους ανθρώπους των μπιανκονέρι ότι είναι διαθέσιμος. Το Sky Italia, μάλιστα, το προχώρησε το θέμα και έκανε αναφορά στην πολύ καλή, φιλική σχέση που έχει ο «Καρλέτο» με τον Αντρέα Ανιέλι, στοιχείο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο τελικά.


Από την άλλη όμως, όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του καναλιού, υπάρχει το πρόβλημα με τους τιφόζι, οι οποίοι έχουν τις χειρότερες των σχέσεων με τον Αντσελότι, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Για να κυκλοφορούν πάντως, για πρώτη φορά σε αυτή την τετραετία, τέτοια ρεπορτάζ, για επαφές με άλλον προπονητή και να ονοματίζεται κιόλας αυτός, μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα παρουσιάζουν οι Αλέγκρι και Μπέπε Μαρότα στις δημόσιες τοποθετήσεις τους...


2 σχόλια:

  1. Παιδιά και να έρθει ο Αντσελοτι θα θέλει μπάτζετ και παίχτες παγκόσμιας κλάσης. Οχι μποναβεντουρα και στουραταρο. Αν τον κλείσει η διοίκηση θα πρέπει να αλλάξει και λίγο πολιτική στις μεταγραφές.

    Μίμης Vero juventino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξαρτήτως αν συμφωνώ με την επιλογή Anceloti, συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο εδώ πάνω!!! Αν έρθει δεν θα μείνει με στόχους τύπου bonaventura και λοιπούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή