21 Μαΐ 2018

Ο Περίν, οι συγκυρίες που είναι με το μέρος του και η διαφορά που τον χωρίζει από τη Γιούβε

Ο Ματία Περίν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους τιφόζι της Τζένοα.

Το παιχνίδι με την Τορίνο ολοκληρώθηκε και ο Ιταλός πορτιέρε γύρισε στο πέταλο των οργανωμένων. Τους ευχαρίστησε για τη στήριξη, τους χειροκρότησε γιατί ήταν εκεί και τον βοήθησαν να γίνει καλύτερος. Για να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του. Γιατί αυτό ετοιμάζεται να γίνει…

Ο 25χρονος τερματοφύλακας δουλεύει στο μυαλό του εδώ και καιρό το αύριο. Πιθανό να δουλεύει και ο μάνατζέρ του τη μεταγραφή. Ας θυμηθούμε τι έχει γραφτεί το τελευταίο διάστημα γύρω από τον Περίν.

«Η Γιουβέντους έχει προτείνει 5ετές συμβόλαιο στον Περίν, ο οποίος δεσμεύεται με την Τζένοα ως το 2019. Επειδή δεν σκοπεύει να το ανανεώσει, οι ροσομπλού θα πρέπει να τον πουλήσουν το καλοκαίρι και έτσι η Γιούβε μπορεί να αποκτήσει με 15 εκατ. ευρώ έναν τερματοφύλακα που αξίζει τουλάχιστον τα διπλά», έλεγε το ρεπορτάζ της RAI πριν λίγες ημέρες.

Η Γιουβέντους θα ήθελε να τον φέρει στο Τορίνο αλλά όχι με τις απαιτήσεις της ομάδας της Γένοβας. Η διαφορά φαίνεται πως είναι στα 8 εκατ. ευρώ.: 20 θέλουν οι Γενοβέζοι, 12 δίνουν οι μπιανκονέρι. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα υπάρξει συμφωνία. Αυτό υποστηρίζουν πολλοί.


Ο Περίν είχε πει πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο Champions League. Με τη Γιουβέντους μπορεί να δοκιμάσει γενικά στα πιο δύσκολα. Να τεστάρει τις δυνάμεις του και να δει πού μπορεί να φτάσει. Και είναι διπλά τυχερός.



Όχι μόνο γιατί θα έρθει στην κορυφαία ομάδα της Ιταλίας και θα φορέσει μια από τις μεγαλύτερες φανέλες του κόσμου, αλλά θα το κάνει την ώρα που αυτή η ομάδα δε θα έχει τον Μπουφόν. Ναι, μπορεί ο Σέζνι να προορίζεται βασικός αλλά η Γιούβε παραδοσιακά στηρίζει και στηρίζεται σε Ιταλούς γκολκίπερ και ο 25χρονος θα πάρει τις ευκαιρίες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου