9 Μαΐ 2018

Πραγματικότητα γίνεται μια επιθυμία χρόνων της Γιούβε

Κάτι που ζητούσε χρόνια η Γιουβέντους, θα είναι γεγονός από τη νέα σεζόν.

Τα μηνύματα που έρχονται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι θετικά για τους μπιανκονέρι, αφού ένα διαχρονικό αίτημά τους θα γίνει πλέον πραγματικότητα. Το αίτημα αφορά στη δημιουργία Β ομάδων, οι οποίες θα παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο, προκειμένου να αποφεύγονται οι πολλοί δανεισμοί αλλά και για να... σκληραίνουν νωρίτερα οι πιτσιρικάδες της Primavera, να ψήνονται πιο νωρίς.

Οπως ανακοίνωσε λοιπόν ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ο οποίος «τρέχει» την ομοσπονδία μέχρι να εκλέξουν τον διάδοχο του Κάρλο Ταβέκιο, από τη νέα σεζόν αυτό θα είναι πραγματικότητα. Η Β ομάδα ουσιαστικά θα είναι η Primavera αφού θα είναι ομάδα που θα αποτελείται μόνο από παίκτες κάτω των 21 ετών, έχοντας τη δυνατότητα προσθήκης μόνο δύο κάτω των 23.


Και θα είναι ομάδες που θα παίζουν κανονικά σε επαγγελματικό επίπεδο, στην παρακάτω από τη Serie B κατηγορία, ώστε οι πιτσιρικάδες να μαθαίνουν από νωρίς πώς είναι το... κανονικό ποδόσφαιρο.

Να δούμε τώρα αν η Γιουβέντους και όλες οι άλλες ομάδες που ήθελαν κάτι τέτοιο, θα το στηρίξουν και στην πράξη ή θα έχουμε πάλι τα ίδια με αμέτρητους δανεισμούς όλων προς όλους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου