31 Μαΐ 2018

Σε ποιον προπονητή και ποια ομάδα είχε πει ένα επιβλητικό «όχι» ο Πάβελ και επέλεξε να παραμείνει μέχρι το τέλος στη Γιούβε

Σαν σήμερα πριν εννιά χρόνια, 31 Μαΐου 2009 ήταν, αγωνίστηκε για τελευταία φορά ο Πάβελ Νέντβεντ.

Ο Τσέχος παικταράς ήταν ένας από αυτούς που στάθηκαν δίπλα στη Γιουβέντους στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, το καλοκαίρι του 2006. Ηταν αυτός που είπε την ατάκα που έμεινε στην ιστορία για τους «ποδοσφαιριστές» και τους «άντρες» και συνέχισε για άλλα τρία χρόνια, αποφασίζοντας να βάλει τέλος στην καριέρα του το 2009.

Θα μπορούσε να συνεχίσει; Φυσικά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, άλλωστε, του είχε κάνει πρόταση να παίξει για ένα χρόνο στην Ιντερ προκειμένου να έχει μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει το απωθημένο του, δηλαδή το Champions League.


Ο Πάβελ, όμως, έμεινε πιστός σε όσα είχε πει περί αποχώρησης από το ποδόσφαιρο, πιστός στη Γιουβέντους. Και γι' αυτό σήμερα είναι ο αντιπρόεδρος της και δεξί χέρι του Αντρέα Ανιέλι, καθώς και ο αγαπημένος των τιφόζι, οι οποίοι τον αποθεώνουν σε κάθε ματς όταν βγαίνει για να παρακολουθήσει την προθέρμανση της ομάδας.



Onore a te, Furia Ceca!


1 σχόλιο:

  1. Αυτός έχει παντελόνια!!! Οχι σαν κάποιον άλλον που στο βωμό του τσου λου και των φράγκων ξέχασε και δάκρυα και δηλώσεις μεγαλοπρεπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή