4 Μαΐ 2018

Μήνυμα σε Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν έστειλε ο Αλέγκρι

Για κωμωδία διαρκείας έκανε λόγο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σχολιάζοντας όσα ειπώθηκαν μετά το ματς με την Ιντερ, επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι είναι καλά στη Γιουβέντους, ενώ περιμένει γκολ από Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπολόνια και τα κυριότερα σημεία ήταν τα εξής...

Για το αν θα έδινε το «ok» για την πώληση του Ντιμπάλα, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου: «Οχι, γιατί το "ok"σε τέτοιες περιπτώσεις δεν το δίνω εγώ, το δίνω εγώ μαζί με τη διοίκηση. Πιστεύω ότι ο Πάουλο έχει κάνει μια σημαντική σεζόν και έχει περιθώρια βελτίωσης ώστε να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως. Αυτό, όμως, εξαρτάται από τη θέληση του να θυσιάζεται καθημερινά, όπως ισχύει και για τους άλλους αυτό. Νομίζω πως ο Πάουλο θέλει να δώσει πολλά ακόμη στη Γιουβέντους, αρχίζοντας από αυτά τα ματς που απομένουν. Ματς στα οποία περιμένω από τον Ντιμπάλα και τον Ιγκουαΐν να βάλουν τα γκολ που θα μας δώσουν το πρωτάθλημα».

Για όσα ειπώθηκαν μετά το ματς με την Ιντερ και το θέμα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν με τους διαλόγους του με τον 4ο διαιτητή Ταλιαβέντο: «Ζούμε με αυτά, τι να κάνουμε; Στην Ιταλία αρέσει η κωμωδία και αυτή την εβδομάδα είδαμε μια κωμωδία διαρκείας, όπως αυτή με το διάλογο μου με τον Ταλιαβέντο... Οι εικόνες έδειξαν ότι δεν υπήρχε τίποτα. Από εκεί και πέρα, παρά τις πολεμικές, η Γιουβέντους έχει προς το παρόν 88 βαθμούς, περισσότερους από ό,τι πέρυσι και έχουμε φτάσει σε αυτούς τους 88 βαθμούς με τη δουλειά και με τη θέληση για νίκες, τη θέληση για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, του 7ου συνεχόμενου, κάτι εκπληκτικό».


Για το μέλλον του και τις νέες φήμες για Αρσεναλ: «Είμαι δεμένος με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και είμαι καλά στη Γιουβέντους. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή το μόνο που μετράει είναι να φτάσουμε στο 7ο σερί πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα έχουμε την Τετάρτη και το κύπελλο, όπου πρέπει να πάρουμε ακόμη μία ικανοποίηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου