4 Μαΐ 2018

Συμμάχησαν και ετοιμάζονται για… μακελειό!

Τα όσα έγιναν και στις ρεβάνς Ρεάλ-Μπάγερν και Ρόμα-Λίβερπουλ φέρνουν συμμάχους στο πλευρό του Αντρέα Ανιέλι κατά του Πιερλουίτζι Κολίνα.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους είχε κάνει ηχηρή παρέμβαση μετά το ματς με τη Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ζητώντας την αποχώρηση του Κολίνα από τη θέση του αρχιδιαιτητή της UEFA και την είσοδο του VAR και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και δε χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός, τελικά, για να ταχθούν κι άλλοι στο πλευρό του.

Τα σοβαρά διαιτητικά λάθη που έγιναν και στις ρεβάνς των ημιτελικών, έχουν ως συνέπεια στην Ιταλία να βράζουν κατά του Κολίνα όλοι όσοι συμμετείχαν φέτος στην Ευρώπη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στη Γερμανία. Ετσι, όπως γράφει σήμερα και η Tuttosport, ο Ανιέλι και οι Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, Τζέιμς Παλότα και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν.


Γενικά, έπειτα από όσα έγιναν φέτος, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στο επόμενο λάθος που θα γίνει υπέρ των ίδιων ομάδων ή χωρών και κατά των ίδιων ομάδων ή χωρών, θα γίνει... μακελειό στην UEFA!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου