4 Μαΐ 2018

«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμη αν θα παραμείνει ή όχι στη Γιουβέντους»

Αν κάποιος είχε αμφιβολίες για το αν είναι όντως αβέβαιο το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τώρα μπορεί να νιώθει λίγο πιο μπερδεμένος.

Ο λόγος που δεν παραμένουν κάποιες αμφιβολίες, είναι επειδή τοποθετήθηκε επί του θέματος ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο θεωρητικά πιο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε εκφράσει τη βεβαιότητα του ότι η Γιουβέντους θέλει να συνεχίσει με τον Μαξ και ότι ο Μαξ θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, με τον Ντι Μάρτζιο να εκτιμά ότι το ίδιο θέλει και ο Αλέγκρι.

Τώρα όμως, μιλώντας βράδυ Πέμπτης στο Sky Italia, δεν έδειξε την ίδια βεβαιότητα ούτε για τη μία ούτε για την άλλη πλευρά... «Είναι νωρίς για να ξέρουμε το μέλλον του Αλέγκρι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμη αν θα παραμείνει ή όχι στη Γιουβέντους. Θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να καταλάβουμε περισσότερα, όπως και για το τι κινήσεις θα γίνουν από εκεί και πέρα. Για άλλο προπονητή, αν υπάρξει αλλαγή, ή για μεταγραφές», ήταν τα λόγια του.


Κι αφού ο Ντι Μάρτζιο διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μπέπε Μαρότα (όπως και με παράγοντες άλλων ομάδων), μάλλον θα πρέπει να τον πιστέψουμε. Και άθελά του ή θελημένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος έριξε νερό στο μύλο της προπονητολογίας, που έτσι κι αλλιώς ήταν γεμάτη με σενάρια για την επόμενη μέρα.

Αυτό το «κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμη αν θα παραμείνει ή όχι στη Γιουβέντους», πάντως, για κάποιους ακούστηκε περίεργο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου