3 Μαΐ 2018

Τι θα ζητήσει ο Μαρκίζιο από τη Γιουβέντους

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο έχει αποφασίσει τι θέλει για το μέλλον του και περιμένει το ραντεβού με τον Μπέπε Μαρότα.

Η Γιουβέντους οδεύει προς την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος αλλά όλοι, πλέον, αναφέρονται στις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ το καλοκαίρι, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο.

Η πλειοψηφία πιστεύει ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μαρκίζιο, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε διάφορα σενάρια περί μετακίνησης του στις ΗΠΑ για να παίξει σε ομάδα του MLS αλλά μπορεί και να μην είναι έτσι. Ή τουλάχιστον, μπορεί να μην είναι αυτή η άμεση επιθυμία του.

Οπως αναφέρει σήμερα η Tuttosport σε σχετικό θέμα, το οποίο είναι μάλλον φανερό ότι προέρχεται από το περιβάλλον του Ιταλού χαφ, αυτό που θέλει είναι να παραμείνει στη Γιούβε έχοντας αποδεχθεί ότι δεν αποτελεί πλέον βασική επιλογή.


Ο Κλαούντιο έχει συμβόλαιο ως το 2020, όταν θα είναι 34 ετών, με την εφημερίδα να υπογραμμίζει ότι επιθυμία του είναι να το εξαντλήσει και να βάλει τέλος στην καριέρα του χωρίς να έχει φορέσει άλλη φανέλα στα τελειώματα.

Αυτό, γράφει η Tuttosport, θα το πει και στον Μαρότα, στο ραντεβού που έχουν κλείσει για το τέλος της σεζόν, με τον γενικό διευθυντή των μπιανκονέρι να εκτιμά το γεγονός ότι ο Μαρκίζιο είναι από τους βασικούς πυλώνες των αποδυτηρίων. Και ίσως αυτό να κάνει στο τέλος τη διαφορά για τον Κλαούντιο, ειδικά με τη Γιούβε να μπαίνει σε μια νέα, περίεργη εποχή, αφού από το καλοκαίρι για πρώτη φορά έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια δεν θα υπάρχει η προσωπικότητα Μπουφόν στο Βινόβο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου