27 Ιουν 2018

Οι πρώτες δηλώσεις του Κανσέλο στη φαμίλια της Γιουβέντους

Ο Ζοάο Κανσέλο έδειξε στις δηλώσεις του ότι ξέρει σε ποια ομάδα είναι πλέον, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ είναι παίκτης της Γιουβέντους εδώ και λίγες ώρες και δεν κρύβει τη χαρά του για αυτό. «Είναι ένα όνειρο να είμαι σε αυτό το κλαμπ. Είναι τόσο σπουδαίο, από τα σπουδαιότερα παγκοσμίως. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο πρώην παίκτης της Ιντερ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους νέους του συμπαίκτες.

«Η Γιουβέντους έχει πολλούς δυνατούς παίκτες, σημαντικούς. Δε θέλω να μιλήσω για πρόσωπα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι για να είσαι σε αυτή την ομάδα πρέπει να είσαι δυνατός. Ελπίζω να με βοηθήσουν ώστε να φτάσω κι εγώ σε αυτό το επίπεδο», ήταν το σχόλιο του Κανσέλο, ο οποίος ρωτήθηκε για το ποια είναι η αγαπημένη του θέση, επειδή μπορεί να παίξει και σαν εξτρέμ αν χρειαστεί, όπως και για το ποια ήταν τα λόγια του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


«Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Αλέγκρι μου είπε ότι με θέλει αμέσως στη διάθεση του ώστε να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να συνεχίσει τις επιτυχίες. Μου είπε "είσαι ένας που μπορεί να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες". Forza Juve, fino alla fine», κατέληξε ο Πορτογάλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου